Προβληματισμός επικράτησε στην παραλία, εν όψει του αγώνα ασυλίας αφού οι παίκτες, όσο πλησιάζουν προς τον μεγάλο τελικό άρα και στο χρηματικό έπαθλο, γίνονται πιο ανταγωνιστικοί.

«Πρώτος αγώνας ασυλίας σήμερα. Επιστρέφω στην αγωνιστική δράση γιατί νιώθω πάρα πολύ καλά. Νομίζω ότι έχω ξεπεράσει την ίωση. Θα τα δώσω όλα. Θέλω με τα χίλια να κερδίσω σήμερα την ασυλία οπότε θα μπω με όλο μου το είναι» προειδοποίησε ο Νίκος Γιάννης μιλώντας στην κάμερα του «Survivor».

Μάλιστα, ο παίκτης, μιλώντας τους συμπαίκτες του, Σταυρούλα, Σπύρο και Στάθη τους ενημέρωσε πως είναι «πεισμωμένος» και τους εξήγησε πως τον «πρίζωσε» ο Άρης ο οποίος του είπε πως θα κερδίσει την ασυλία. «Κράτα μικρό καλάθι» ήταν η απάντηση του Νίκου Γιάννη στον ποδοσφαιριστή.

«Κάποιοι θεωρούν ότι μπορούν να κερδίσουν σήμερα την ασυλία και την έχουν δεδομένη για να μην ψηφιστούν και πως εμείς οι τέσσερις έχουμε στρατηγική να ψηφίσουμε κάποιον δυνατό. Πολλοί φοβούνται μην ψηφιστούν, όλοι νομίζω» ανέφερε με την σειρά της στην κάμερα του Survivor, η Σταυρούλα Χρυσαείδη και πρόσθεσε πως: «Θέλω να κάνω comeback μετά την αρρώστια μου. Θέλω να τα δώσω όλα και να κλείσω κάποια στόματα που λένε ότι θα πάρουν την ασυλία».

Ανησυχεί ο Άρης Σοϊλέδης

Ανήσυχος για την περίπτωση που χάσει την ασυλία, φάνηκε ο Άρης Σοϊλέδης καθώς θεωρεί πως αν δεν καταφέρει να κερδίσει θα βγει στον τάκο και δεν το θέλει καθόλου. «Εάν δεν κερδίσω την ασυλία σήμερα υπάρχει πιθανότητα να βγω υποψήφιος και δεν θα το ήθελα σε καμία περίπτωση αυτό σε αυτή τη φάση του παιχνιδιού» είπε ο ποδοσφαιριστής στην κάμερα του Survivor.

Ο Άρης Σοϊλέδης, «κάρφωσε» την τετράδα Σταυρούλα – Σπύρο – Νίκο – Στάθη καθώς θεωρεί πως υπάρχει στρατηγική από μέρους τους προκειμένου να βγάλουν ως υποψήφιους προς αποχώρηση δυνατούς παίκτες.

Στο ίδιο μήκος κύματος κυμάνθηκαν και οι σκέψεις της Ασημίνας Χατζηανδρέου η οποία τόνισε πως «πολλοί από δω μέσα θέλουν να βγω σερί στον τάκο, έχω να τους πω ότι δεν φοβάμαι καμία αναμέτρηση και κανέναν τάκο. Εγώ θα κάνω το καθήκον μου που είναι να αγωνίζομαι».  

Εκτός αγώνα ο Στάθης Σχίζας

Όσο το παιχνίδι προχωρά, οι οργανισμοί των παικτών εξασθενούν. Οι καθημερινοί σκληροί στίβοι μάχης και οι δύσκολες συνθήκες διαβίωσης τους έχουν καταπονήσει σε τέτοιο βαθμό που όλοι, λίγο πολύ, έχουν βρεθεί στην κλινική για εξετάσεις. Αυτό συνέβη και στον Στάθη Σχίζα. Λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας, ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός, ενημέρωσε τους παίκτες πως ο Στάθης Σχίζας έχει μεταφερθεί στην κλινική για εξετάσεις καθώς ταλαιπωρείται από ίωση.

Η Ασημίνα ζήτησε το λόγο από τον Νίκο Γιάννη

Η Ασημίνα δεν έχει «χωνέψει» το γεγονός πως ο Νίκος Γιάννης την ψήφισε την περασμένη εβδομάδα και γι’ αυτό του ζήτησε άλλη μια φορά το λόγο. «Σου είπα, μην επανερχόμαστε στις ίδιες λέξεις» της απάντησε ο Νίκος Γιάννης και εκείνη επέμεινε: «Ποιος ήταν ο λόγος που με ψήφισες;».

Ο παίκτης δεν άντεξε, και της επανέλαβε γι’ άλλη μια φορά ότι της έχει πει ξανά. Ό,τι δηλαδή, ανάμεσα σε εκείνη και τον Γιώργο Ταλάντσεβ, (ο οποίος τελικά και αποχώρησε), τη θεωρούσε πιο δυνατή στο τηλεοπτική κοινό. Η δικαιολογία αυτή όμως δεν έπεισε την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Ο Άρης Σοϊλέδης και ο Νίκος Γιάννης βρέθηκαν αντιμέτωποι στον στίβο μάχης όμως ο τελικός στόχος ευνόησε τον δεύτερο καθώς το «βρήκε» πιο εύκολα με αποτέλεσμα να πάρει τη νίκη έναντι του ποδοσφαιριστή. Μόλις το ματσάρισμα έφτασε στο τέλος του και ο Άρης Σοϊλέδης κατάλαβε ότι έχασε, δεν αντέδρασε καλά και αφού κλώτσησε τον στόχο άρχισε να βρίζει δείχνοντας πως δεν μπορεί να διαχειριστεί τις ήττες.

«Γαλλικά», νεύρα και κλωτσιά από τον ποδοσφαιριστή