Τα τρέιλερ του MasterChef 6 είναι τα τελευταία χρόνια μικρά «αριστουργήματα» και σίγουρα γεμάτα με το χιούμορ των πρωταγωνιστών του, δηλαδή των τριών αγαπημένων κριτών, του Λεωνίδα Κουτσούπουλου, του Σωτήρη Κοντιζά και του Πάνου Ιωαννίδη.

Φέτος, το επικό τρέιλερ επιφύλασσε κόντρα ρόλους για τους τρεις σεφ με τον Σωτήρη Κοντιζά να υποδύεται τον… λαϊκό τροβαδούρο σε μπουζούκια, τον Πάνο Ιωαννίδη να κάνει μαθήματα μπαλέτου και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να αντιμετωπίζει στο ρινγκ έναν… 2μετρο αντίπαλο.

Το γύρισμα για το trailer του MasterChef 6 ήταν πολύωρο αλλά ξεκαρδιστικό, με τους τρεις chef σε μεγάλα κέφια, με ανεβασμένη ενέργεια και διάθεση.

Αξέχαστο θα μείνει σε όλους το βλέμμα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου μόλις αντίκρυσε τον αντίπαλό του στο ρινγκ καθώς το ύψος του ξεπερνάει τα 2 μέτρα. Λίγο πριν το γύρισμα ο Λεωνίδας  Κουτσόπουλος έκανε προπόνηση με τον επαγγελματία αθλητή, φόρεσε τον εξοπλισμό του, έβαλε το μασελάκι του και ρίχτηκε σαν «πάνθηρας» στη μάχη.

Το γύρισμα του Πάνου Ιωαννίδη δυσκόλεψε περισσότερο από όλα την παραγωγή, η οποία έψαξε πάρα πολύ για να βρει παπούτσι μπαλέτου νούμερο 50! Πριν μπει στο σετ, ο Πάνος Ιωαννίδης  έκανε ζέσταμα και πρόβα  με τις μπαλαρίνες και τους χορευτές. Ο «μαύρος κύκνος» όπως τον αποκαλούσαν, ακολούθησε πιστά  τη χορογραφία και εκτέλεσε με περίσσια χάρη τα tendu, τα relevé-plié και τα demi-plié, που απαιτούσε το concept.

Με αφορμή το τρέιλερ, εκτός από την αξέχαστη ερμηνεία, ο Σωτήρης Κοντιζάς αποκάλυψε και ένα ακόμα του ταλέντο καθώς υπογράφει τους στίχους του τραγουδιού μαζί με τον σκηνοθέτη του MasterChef, Κώστα Τριπύλα. Οι δυο τους το έγραψαν καθ’ οδόν για την Αθήνα μετά την audition της Θεσσαλονίκης.  Τη μουσική έγραψε ο μουσικός επιμελητής του MasterChef, Τρύφων Κουτσουρέλης. Ο Σωτήρης Κοντιζάς  μπήκε από την αρχή  βαθιά στο «πετσί» του ρόλο του. Τι κι αν ήταν νωρίς το πρωί, τι κι αν έχει πάει μία και μοναδική φορά στα μπουζούκια στη ζωή του; Το έζησε σαν αληθινός star με την πίστα να γεμίζει λουλούδια από τους θαυμαστές του.