Η Marseaux, νέο ανερχόμενο ταλέντο στη μουσική σκηνή, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Δευτέρας (01/11) του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show».

Η εικοσάχρονη τραγουδίστρια μίλησε για την απώλεια της μητέρας της, στην εφηβεία, και για τον ρόλο που έπαιξε στη ζωή της, ώστε να ακολουθήσει τελικά το τραγούδι. Αναφέρθηκε στο πώς αποφάσισε να γίνει μουσικός και τραγουδίστρια αλλά και στα μηνύματα που θέλει να περάσει μέσα από τα τραγούδια της, κυρίως στις γυναίκες της γενιάς της.

«Η μαμά μου ήταν η μόνη που με υποστήριζε να μην δώσω πανελλήνιες και να ποντάρω όλα όπου θέλω. Άμα αποφάσιζα να γίνω ηθοποιός να το κάνω, άμα αποφάσιζα να γίνω τραγουδίστρια να το κάνω. Την έχασα και αποφάσισα ότι θα κάνω αυτό που ήθελε, ας πούμε. Ήμουν 17 ετών. Την έχασα το 2018. Ξεκάθαρα αφιερώνω όλη μου την καριέρα στην μαμά, της οφείλω τα πάντα. Χρωστάω πάρα πολλά και στον μπαμπά, αλλά η μαμά είναι κάτι άλλο. Η μαμά μου έβγαλε και το όνομά μου. Το βαφτιστικό μου είναι Μαρία-Σοφία, αλλά η μαμά μου, μου είπε ότι δεν της αρέσει και είπε ότι θα κάνουμε Marseaux» ανέφερε, ενώ αντίθετα ο πατέρας της:

«Ο μπαμπάς ήθελε να δώσω πανελλαδικές, υπήρχε πίεση γιατί ήμουν πολύ καλή μαθήτρια και έπαιρναν καθηγήτριες και έλεγαν στον πατέρα μου πρέπει να την πείσετε να δώσει εξετάσεις και επηρεαζόταν ο μπαμπάς μου»

Η ίδια αποφάσισε ότι θα γίνει μουσικός, θα γίνει τραγουδίστρια: «Γνωρίζω τον Solmeister και τους WNC, είναι η ομάδα μου, η οικογένειά μου, οι φίλοι μου, ήταν καρμικό να συναντηθούμε, συγκατοικούμε κιόλας».

Με το crew της, τους WNC, κυκλοφορούν τραγούδια κάθε Τετάρτη εδώ και πέντε χρόνια αφού η έμπνευσή τους είναι ανεξάντλητη.

«Η μουσική μου είναι πολύ αληθινή. Ό,τι κομμάτι έχουμε βγάλει είναι βιωματικό. Αυτό που περνάω στις chicas και σε όποιον με ακούει είναι ότι ναι μεν είμαστε δυναμικές, αλλά υπάρχει και η ευαίσθητη πλευρά μας».

Για το αν τα τραγούδια της περιέχουν κάποιο μήνυμα, κάποια καταγγελία ανέφερε:

«Δεν έχω την κλασική εικόνα ποπ τραγουδίστριας, είμαι λίγο χοντρούλα, έχω και τα σπυράκια μου, δεν το λέω για κακό, άμα δεν ένιωθα καλά θα αδυνάτιζα, δεν είμαι τέλεια, αλλά νιώθω όμορφη. Θέλω να πω μέσα από τα κομμάτια μου ότι δεν είναι ανάγκη να ακολουθείς τα πρότυπα, δεν πρέπει μόνο να είσαι όμορφη, αν θέλεις να πετύχεις κάτι μπορεί να γίνει. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει αντικειμενικά ωραία κοπέλα. Εγώ αναφέρομαι κυρίως στα πρότυπα, ότι πρέπει να φοράς στενά για να αναδεικνύεται το κορμί. Όχι, εγώ φοράω φαρδιά ρούχα. Δεν χρειάζεται να έχεις τις τέλειες αναλογίες. Έχω ένα τραγούδι το «Πολυαιθυλένιο» που λέει σε έναν στίχο, φτιάξε τον εαυτό σου όπως θες. Θες να βάλεις πλαστικό, βάλε. Αν δεν θες δεν χρειάζεται να το κάνεις επειδή προβάλλεται σαν πρότυπο ομορφιάς».

Στα τραγούδια της μιλά και για τη σεξουαλική ταυτότητα. Μία από τις μεγάλες επιτυχίες της είναι το κομμάτι «Βότκα βύσσινο», το οποίο όπως εξομολογήθηκε μιλά για την εμπειρία της με μία κοπέλα. «Είναι πραγματική ιστορία. Μιλάει για την εμπειρία μου με μια κοπέλα. Το ξέρει η κοπέλα ότι έχει γραφτεί γι’ αυτήν και της αρέσει. Δεν μου είχε ξανασυμβεί αυτό. Μου φάνηκε πολύ τρυφερή ιστορία και το κάναμε τραγούδι. Δεν μας ένοιαζε πώς θα το λάβουν. Η αγάπη δεν έχει φύλο. Γιατί να μιλάς για μια συγκεκριμένη αγάπη στα κομμάτια σου και να μη μιλάς για μια άλλη αγάπη, μια αγάπη μεταξύ δύο γυναικών, ή δύο αντρών» είπε.