Μια μέρα στις φυλακές της Τρίπολης πέρασε ο Αντώνης Σρόιτερ για λογαριασμό της εκπομπής «Αυτοψία» που παρουσιάζει και το ρεπορτάζ προβλήθηκε κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας προκαλώντας αντιδράσεις.

Ο τηλεοπτικός φακός της εκπομπής του Αντώνη Σρόιτερ μπήκε στις φυλακές των στιγματισμένων, στο σωφρονιστικό ίδρυμα που κρατούνται όσοι έχουν διαπράξει ή κατηγορούνται για σεξουαλικά αδικήματα.

Οι αντιδράσεις που προκλήθηκαν μετά την προβολή του ρεπορτάζ ήταν πολλές. Ο Αντώνης Σρόιτερ έδωσε την απάντηση του μέσω της εκπομπής «Super Κατερίνα».

«Ήταν ένα θέμα που είναι λογικό να προκαλέσει αντιδράσεις. Άποψή μου είναι ότι ο καθένας σε αυτόν τον πλανήτη έχει δικαίωμα να μιλήσει κάποια στιγμή. Αυτό δεν σημαίνει ούτε ότι συμφωνούμε μαζί του, ούτε ότι είναι αθώος, ούτε ότι δεν πρέπει να πληρώσει για ό,τι κάνει» ανέφερε ο Αντώνης Σρόιτερ.

Φαίη Σκορδά: Αυτά τα κάναμε στα μεσημεριανά πολλά χρόνια

Μετά την πρεμιέρα της «Αυτοψίας», αποσπάσματα της εκπομπής προβλήθηκαν και στο «Πρωινό» του Ant1 με τη Φαίη Σκορδά να μην κρύβει την ενόχληση της.

«Εμένα μου κάνει πολύ άτοπο το κομμάτι που είδα. Τώρα να ακούω έναν καταδικασθέντα κρατούμενο να μιλάει για τα 200 χρόνια του εορτασμού από το 1821 και την Τρίπολή, δεν θέλω! Μα πας εκεί για να ακούσεις για τα 200 χρόνια; Πας να πάρεις το αποκλειστικό, δεν μπορείς και πας παράπλευρα. Ο στόχος ήταν να δείξει τι γίνεται εκεί, δεν μπόρεσε και πάει παράπλευρα. Το κάναμε στα μεσημεριανά πάρα πολλά χρόνια!» ανέφερε μεταξύ άλλων η Φαίη Σκορδά.