Καλεσμένοι στο πλατό του The 2night Show με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκαν οι κριτές του 1, του ριάλιτι μαγειρικής του καναλιού του ΑΝΤ1.

Οι τρεις κριτές του μαγειρικού σόου είναι ο Άγγελος Λάντος, ο Βασίλης Μουρατίδης και ο Άνταμ Κοντοβάς.

Ο τελευταίος… ομολόγησε και το επαγγελματικό του παρελθόν προτού φορέσει την ποδιά του σεφ και ασχοληθεί με τη μαγειρική.

Ήταν πωλητής, όπως αποκάλυψε και μάλιστα δούλευε σε μαγαζί με υποδήματα για πολλά χρόνια. Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, ο σεφ και κριτής δήλωσε χαρακτηριστικά πως «όταν δούλευα στο Μοναστηράκι για αρκετά χρόνια γίνονταν πολλά λάθη με τα παπούτσια που πουλούσα. Αν με βλέπει τώρα κάποιος ζητάω συγνώμη. Είχαμε κάνει ένα λάθος στα παπούτσια και ήταν ένα 36 και ένα 36,5 νούμερο. Έρχεται μια κοπέλα και τα δοκιμάζει και όταν μου είπε πως το αριστερό δεν της έκανε, απάντησα πως θα ανοίξει γιατί είναι η φόρμα του τέτοια. Μα με πιέζει μου λέει. Όχι, το ίδιο νούμερο είναι της απαντάω».

«Τελικά τα πήρε. Την άλλη μέρα, όπως είμαστε στο μαγαζί, την βλέπω πως ανεβαίνει τη σκάλα με τον πατέρα της. Έφυγα κατευθείαν και πήγα επάνω στην αποθήκη. Λέει εκείνη: Μου πούλησε ένα παιδί αυτά τα παπούτσια. Πού είναι το παιδί; Το παιδί έχει ρεπό, δεν είναι εδώ της απάντησαν» συμπλήρωσε ο Άνταμ Κοντοβάς εν μέσω γέλιων στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, για να κλείσει αυτό το κεφάλαιο, με μια ακόμη εξομολόγηση πως ο ίδιος δεν ήταν… γεννημένος για να γίνει σεφ: «Μέχρι τα 24 μου χρόνια δούλευα στο Μοναστηράκι και δεν είχα πάρει ακόμα την απόφαση να ασχοληθώ με την μαγειρική».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.