Στο χθεσινό επεισόδιο της «Αγγελικής» είδαμε πως: Η Τζένη λέει στην Αγγελική ότι θα αποκαλύψει την πραγματική της ταυτότητα αν δεν πείσει το Στέφανο να δεχτεί μια πρόταση συνεργασίας που πρόκειται να του γίνει. Η Αγγελική αν και αντιλαμβάνεται πως η πρόταση αυτή θα είναι ζημιογόνα για την επιχείρηση του Στέφανου αναγκάζεται να συμφωνήσει υπό το βάρους του εκβιασμού.

Ο Δημήτρης επιστρέφει σπίτι από το νοσοκομείο όπου του έχουν περιποιηθεί τα τραύματα από το μαχαίρι και τον υποδέχεται η Κατερίνα. Ο Νικόλας πηγαίνει στους Ζάχους και τους ρωτάει αν ξέρουν που κρύβεται ο Μιχάλης και εκείνοι αρνούνται πως ξέρουν το παραμικρό.

Οι κινήσεις του Αποστόλη όμως τον βάζουν σε υποψίες και αποφασίζει να τον παρακολουθήσει για να δει μήπως τον οδηγήσει στο Νικόλα. Η Σοφία ανακοινώνει στον Παύλο ότι θα ζητήσει την πλήρη κηδεμονία των παιδιών κι εκείνος τρελαίνεται. Η Αγγελική με τον Αποστόλη συναντούν τον Μιχάλη που είναι έτοιμος να διαφύγει χωρίς να ξέρουν ότι ο Νικόλας τους παρακολουθεί και έχει ειδοποιήσει την αστυνομία.

Τι θα δούμε όμως απόψε στις 22:00 στην σειρά «Αγγελική» του Alpha;

Ο Νικόλας ειδοποιεί την αστυνομία και ο Μιχάλης συλλαμβάνεται, μαζί του και ο Αποστόλης με την Αγγελική γιατί προσπάθησαν να τον βοηθήσουν να διαφύγει. Ο Στέφανος το μαθαίνει και τα χάνει. Ο Μιχάλης, για να τους προστατέψει, ισχυρίζεται ότι βρίσκονταν εκεί γιατί προσπάθησαν να τον πείσουν να παραδοθεί.

Με την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα ο  Θωμάς αμφιβάλλει για την αθωότητα του Μιχάλη και αυτό τον φέρνει σε ρήξη με τη Λένα, η οποία δεν μπορεί να του πλήρη αλήθεια για το τι συμβαίνει στο Μιχάλη και συμπεριφέρεται έτσι.

Αποφασίζει όμως να παραδεχτεί στην Αθηνά πως ο Μιχάλης ξέρει ότι είναι γιος του Αργυρού. Η Αθηνά φοβάται ότι ο Μιχάλης θα αποκαλύψει την αλήθεια στους γιους της και λέει στο Δημήτρη ότι για να αποφύγουν κάτι τέτοιο θα πρέπει να αποσύρουν τις κατηγορίες.

Ο Δημήτρης αντιδρά και υποστηρίζει ότι πρέπει να τον βγάλουν από τη μέση. Η Αθηνά αγνοεί τις ενστάσεις του Δημήτρη κα επισκέπτεται το Μιχάλη στο κρατητήριο όπου και του κάνει μια πολύ δελεαστική πρόταση. Η Σοφία αποφασίζει να φύγει εντελώς από το κτήμα, αλλά και να παραιτηθεί από τη δουλειά, κάτι για το οποίο η Ιωάννα προσπαθεί να την μεταπείσει.

Το σχέδιο του Χανδρινού και της Τζένης προχωράει, αλλά η Τζένη κρύβει από τον πατέρα της την αλήθεια για τη σχέση της με τον Παύλο.