Οι εξελίξεις στη δραματική σειρά του Alpha, «Αγγελική» αναμένονται και σήμερα καταιγιστικές. Απόψε στις 22.00, όπως θα δείτε και στο sneak preview του επεισοδίου, θα δούμε πως: Ο Παύλος επισκέπτεται τη Σοφία, σε μια προσπάθεια να γεφυρώσει το χάσμα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσά τους.

Η Σοφία, ωστόσο, είναι ανένδοτη. Του λέει ότι μία φορά του ζήτησε να μην διαχειριστεί εκείνη τα αδιέξοδά του, την ημέρα των γενεθλίων της κόρης του κι εκείνος ούτε αυτό το σεβάστηκε. Μετά από όλα όσα έχουν γίνει μεταξύ τους του τονίζει κατηγορηματικά ότι δεν αντέχει να τον βλέπει, δεν αντέχει αυτό που είναι και ότι δεν πρόκειται να αφήσει τα παιδιά της ξανά κοντά του.

Ο Παύλος επιστρέφει στην Τζένη και, προσπαθώντας να δικαιολογήσει την προηγούμενη στάση του, της λέει ότι η Σοφία έχασε το μωρό γι αυτό και το ξέσπασμά του. Της εκμυστηρεύεται ότι η Σοφία θέλει να του πάρει τα παιδιά κι αυτός δεν αντέχει να τα χάσει, γιατί τα παιδιά είναι η ζωή του και δεν θα τους έκανε ποτέ κακό. Η Τζένη δεν δείχνει να τον συμπονά, ούτε μοιάζει να θέλει να του συμπαρασταθεί.

«Μη με εγκαταλείπεις κι εσύ» της λέει. «Δεν σε εγκαταλείπω εγώ. Εσύ έχεις επιλέξει να μείνεις μόνος σου» του απαντά, αναγκάζοντάς τον να πάρει μία δύσκολη απόφαση.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast.gr. Ακολουθήστε το Newsbeast.gr σε Instagram, Facebook και Twitter.