Στο τελευταίο επεισόδιο «Αγγελική» είδαμε πως: Ο Στέφανος ξεκαθαρίζει στην Αθηνά την σχέση του με την Αγγελική, αφήνοντας τες και τις δύο έκπληκτες. Ο Μιχάλης ανακοινώνει στους γονείς του ότι παραιτείται από τη δουλειά και φεύγει από το κτήμα την ίδια μέρα, παρά τις προσπάθειες του Θωμά να τον μεταπείσει.

Η Τζένη δέχεται τηλεφώνημα από τον Στέφανο για να βρεθούν, πράγμα που γίνεται η αφορμή για έναν ακόμα καβγά με τον Παύλο. Ο Νικόλας βοηθάει τη Σοφία να στήσει το τέλειο πάρτι γενεθλίων για την Αθηνούλα, αλλά η αιφνίδια επίσκεψη του Παύλου θα τους αλλάξει τα σχέδια.

Η Αγγελική, ανήσυχη για την συνάντηση της Τζένης με τον Στέφανο, πάει από το σπίτι της για να σιγουρευτεί ότι δεν θα του αποκαλύψει την αληθινή της ταυτότητα.

Τι θα δούμε όμως απόψε στην σειρά «Αγγελική» του Alpha στις 22.00;

Η Αθηνά υποψιασμένη από την παραίτηση του Μιχάλη, ρωτάει τη Λένα αν του είπε την αλήθεια με τη Λένα να το αρνείται κατηγορηματικά. Την ίδια στιγμή η Αγγελική αποκαλύπτει στην Τζένη τη σχέση της με τον Στέφανο και της ζητάει να τηρήσει τη συμφωνία τους, να μην αποκαλύψει, δηλαδή, την πραγματική της ταυτότητα στον Στέφανο.

Η Τζένη, από την πλευρά της, εκβιάζει την Αγγελική λέγοντάς της ότι θα χρειαστεί να κάνει κάτι για εκείνη, ώστε να μην αποκαλύψει στον Στέφανο το πραγματικό της όνομα. Η Τζένη παραδέχεται στον Στέφανο ότι αγαπάει τον Παύλο, αλλά του υπόσχεται ότι θα βοηθήσει τους Αργυρούς στη συμφωνία με τον Σταυριανό. Αργότερα, όλοι πάνε στα γενέθλια της Αθηνούλας εκτός από το Δημήτρη που μένει σπίτι με την Αγγελική να τον προσέχει.

O Μιχάλης ετοιμάζεται να φύγει από το κτήμα και το ανακοινώνει στον Αποστόλη, όταν τον καλεί πανικόβλητη η Αγγελική γιατί ο Δημήτρης έχει κλειδωθεί στο δωμάτιό του και δεν μπορεί να ανοίξει την πόρτα. Στο πάρτι γενεθλίων της Αθηνούλας, ο Στέφανος αποκαλύπτει στη Δανάη τη σχέση του με την Αγγελική, ενώ ο Παύλος ακούει τη Σοφία να λέει στο Νικόλα για τον Ανδρέα και φεύγει εξοργισμένος κάνοντας τους να τρέξουν πίσω του για να τον σταματήσουν.

Πίσω στο σπίτι των Αργυρών, ο Μιχάλης σπάει την πόρτα του Δημήτρη και τον βρίσκουν λιπόθυμο.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast.gr. Ακολουθήστε το Newsbeast.gr σε Instagram, Facebook και Twitter.