«Τα καλύτερα μας χρόνια» είναι η νέα σειρά της ΕΡΤ η οποία πρόκειται να βγει σύντομα στον «αέρα». Με ένα δυνατό καστ να πρωταγωνιστεί στη σειρά εποχής, η ΕΡΤ φιλοδοξεί να γίνει υπολογίσιμος ανταγωνιστής στη μάχη της τηλεθέασης.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς, Κατερίνα Παπουτσάκη, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Δημόσιας Τηλεόρασης το βράδυ της Δευτέρας για αυτό το επαγγελματικό της βήμα.

«Η ιστορία μας διαδραματίζεται στα τέλη της δεκαετίας του ΄60, έχει νοσταλγία, έχει τρυφερότητα, πρόκειται για μια μεσοαστική οικογένεια που προσπαθεί να κτίσει ένα καλύτερο αύριο, να βελτιώσει το βιοτικό της επίπεδο» είπε η Κατερίνα Παουτσάκη και πρόσθεσε: «Μέσα από τη σειρά οι τηλεθεατές θα δουν και θα μάθουν την ιστορία της τηλεόρασης, θα δουν πόσο άλλαξε η Ελλάδα»

Η ηθοποιός, αποκάλυψε πως στη σειρά που φέρει την σκηνοθετική υπογραφή της Όλγας Μαλέα, θα υπάρχει και αρχειακό υλικό της ΕΡΤ.

«Η ιστορία διαδραματίζεται σε μια σκοτεινή περίοδο, την περίοδο της δικτατορίας» είπε η Κατερίνα Παπουτσάκη και πρόσθεσε πως και σε αυτή την περίοδο: «υπάρχουν οι στιγμές ελπίδας, ανάσας, χαράς».

«Θα νιώσουμε την μυρωδιά αυτής της περιόδου» είπε και εξήγησε: «Είναι κάτι που θα αισθανθεί και θα μυρίσει το τηλεοπτικό κοινό, που ακόμα και αν δεν έχει ζήσει την περίοδο εκείνη, την έχει ακούσει από γιαγιάδες ή γονείς».

Η σειρά θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα στην prime time ζώνη.