To «Big Brother» επέστρεψε έπειτα από είκοσι χρόνια μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ με μια μαγνητοσκοπημένη εκπομπή.

Από την πρεμιέρα ξεχώρισε η υποδοχή και ο μονόλογος του Ανδρέα Μικρούτσικου που δεν άντεξε στο τέλος και βούρκωσε αλλά και εμφάνιση του παίκτη Θέμη Κανέλλου που η εμφάνιση του στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού άφησε πολλούς παίκτες και τηλεθεατές με ανοικτό το στόμα.

Το «Big Brother» της νέας εποχής θα ακολουθήσει τη δομή της ιταλικής και ισπανικής εκδοχής και ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα μπαίνει στο σπίτι, ενώ θα συμμετέχει και στα live σε έναν ξεχωριστό ρόλο και ταυτόχρονα συμπληρωματικό στον παρουσιαστή.

Το ριάλιτι του ΣΚΑΪ έπαιξε χωρίς αντίπαλο και όπως ήταν φυσικό κέρδισε την πρωτιά. Σύμφωνα με τις επίσημες μετρήσεις της Nielsen, το «Big Brother» κατέγραψε κατά μέσο όρο 31,1% στο κοινό 18-54, ενώ σε τέταρτο έφτασε μέχρι και το 36%. Το σόου παρακολούθησαν έστω και για ένα λεπτό 2.517.000 τηλεθεατές.

Το «Big Brother» θα προβάλλεται από Δευτέρα – Πέμπτη στις 23:00 και τις Παρασκευές στις 21:00, ο Χάρης Βαρθακούρης θα παρουσιάζει το live show κατά τη διάρκεια του οποίου ένας παίκτης κάθε εβδομάδα θα αποχωρεί.