Με πλήρες πρόγραμμα ετοιμάζεται να βγει στον αέρα, το αμέσως επόμενο διάστημα, το νέο ραδιόφωνο της Αθήνας, «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM».

Η ιδιοκτησία του σταθμού έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με γνωστούς και έμπειρους ραδιοφωνικούς παραγωγούς. Τα πρωινά στους ακροατές θα κάνουν παρέα οι Μηνάς Τσαμόπουλος και Γιώργος Θαναηλάκης, ενώ αμέσως μετά τη σκυτάλη θα παίρνει μια ομάδα των «Παραπολιτικών», η οποία θα αποτελείται από τους Γιάννη Κουρτάκη, Παναγιώτη Τζένο, Νίκο Σίμο και Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο. Υστερα από καιρό στα ερτζιανά επιστρέφει ο Γιώργος Μητσικώστας, ενώ ο Παναγιώτης Λιάκος ξανάρχεται με τους ιστορικούς «Αδιάβροχους». Στα μικρόφωνα του ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FΜ θα βρίσκεται καθημερινά και ο έμπειρος πολιτικός συντάκτης Γιώργος Κουβαράς, ο οποίος θα έχει συμπαρουσιαστή-έκπληξη.

Από τους 90,1 θα ακούτε ακόμα τον Βαγγέλη Περρή, όπως επίσης μια πολύ ιδιαίτερη εκπομπή, που θα παρουσιάζει η Αθηναΐς Νέγκα. Τα δύο ενημερωτικά magazino του σταθμού θα παρουσιάζουν οι Λίζα Δουκακάρου μαζί με την Ανδριάννα Ζαρακέλη και ο Γιάννης Αργυρός, ο οποίος μαζί με τον Νίκο Σίμο θα έχουν την υψηλή εποπτεία του σταθμού. Στο πρόγραμμα του νέου, ανατρεπτικού ραδιοφώνου έχουν ενταχθεί ακόμα δύο εκπομπές που θα παρουσιάζουν ο Νίκος Σαμοΐλης και ο Χρήστος Ζαμπούνης. Επίσης, στη νέα ραδιοφωνική παρέα θα συμμετέχουν οι Νανά Παλαιτσάκη, Διονύσης Θανάσουλας, Ανθή Βούλγαρη και, φυσικά, οι Θανάσης Φουσκίδης, Δημήτρης Κουνιάς, Σταύρος Παπαντωνίου, Μαριάνθη Κουνιά και Γιάννης Ξυνόπουλος. Τα Σαββατοκύριακα θα έχουν αρκετές δόσεις ενημέρωσης, με την Κέλλυ Κοντογεώργη και τους Γιάννη Χρηστάκο, Γιώργο Σιαδήμα να τραβούν το κουπί! Το νέο ραδιόφωνο θα έχει και μπόλικο γέλιο, ενώ πολλές από τις εκπομπές θα μπορείτε να τις ακούτε και μέσω Διαδικτύου.