Καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στο «Ενώπιος Ενωπίω» ήταν το βράδυ της Δευτέρας η Μαρία Κίτσου. Η Ελένη από τις Άγριες Μέλισσες αναφέρθηκε σε πιο προσωπικά ζητήματα, όπως για τη μάχη της με την κατάθλιψη, αλλά και στην πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1. Μάλιστα, αποκάλυψε πότε ξεκινούν και τα γυρίσματα, που είχαν διακοπεί λόγω κορονοϊού.

«Σταματήσαμε τα γυρίσματα πριν την επιβαλλόμενη καραντίνα. Δε γινόταν αλλιώς σίγουρα. Θα ήμασταν καλή παρηγοριά, αλλά μπήκαν οι επαναλήψεις. Η αλήθεια είναι πως πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τον κορονοϊό και κάποια στιγμή πρέπει να επιστρέψουμε στις δουλειές μας. Δε με αγχώνει η επιστροφή. Θα είναι όλα αποστειρωμένα, θα αρχίσουμε και εμείς σιγά-σιγά. Αρχές, μέσα Μαΐου θα αρχίσουν πάλι τα γυρίσματα. Δε ξέρω τι θα γίνει με τις αγκαλιές και τα φιλιά», είπε.

Μίλησε, όμως και για την εμφάνισή της στην τηλεόραση, αλλά και στο θέατρο απ’ όπου ξεκίνησε. Όπως εξήγησε η Μαρία Κίτσου, παρ’ όλο που ξεκίνησε από το θέατρο, που πάντα θα είναι η μεγάλη της αγάπη, λόγω της καθημερινής σειράς κατάφερε να αγαπήσει και την τηλεόραση, χαρακτηρίζοντας την μεγάλη πρόκληση.

Επίσης, αποκάλυψε πώς πέρασε από τέσσερις οντισιόν για το ρόλο της «Ελένης Σταμίρη», ενώ το κάστινγκ διήρκεσε περίπου τέσσερις μήνες. Μάλιστα, παραδέχθηκε πως ο συγκεκριμένος χαρακτήρας είναι πολύ κοντά στον δικό της.