Νέες εκπομπές και νέες «ραδιοφωνικές φωνές» στο Πρώτο Πρόγραμμα

Τη Δευτέρα βγαίνει ανανεωμένο στον αέρα


MEDIA
20:53
08/02/2019
Νέες εκπομπές και νέες «ραδιοφωνικές φωνές» στο Πρώτο Πρόγραμμα
2
loading

Με αέρα ανανέωσης βγαίνει την προσεχή Δευτέρα το Πρώτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας. Νέες εκπομπές και νέες «ραδιοφωνικές φωνές», δίπλα στο έμπειρο δημοσιογραφικό δυναμικό και υπάρχουσες τα τελευταία χρόνια εκπομπές λόγου και ενημέρωσης, δίνουν καθημερινά τον ρυθμό της έγκυρης και πλουραλιστικής ενημέρωσης.

Το Πρώτο Πρόγραμμα μαζί με τα αναλυτικά δελτία ειδήσεων (ανά ώρα,  24 ώρες το 24ωρο) και τους τίτλους ειδήσεων (ανά μισή ώρα), τα δύο καθημερινά  ωριαία Κεντρικά Αναλυτικά Δελτία Ειδήσεων (στις 14:00 και στις 20:00) και τις ενημερωτικές εκπομπές του, έχει και μια ιδιαίτερη και τεκμηριωμένη «ανάγνωση» και προσέγγιση των σημαντικών εξελίξεων, στην πολιτική, οικονομική, κοινωνική, πολιτιστική  πραγματικότητα και σε όλα τα διεθνή και διπλωματικά θέματα, με τη βοήθεια και τις παρεμβάσεις προσωπικοτήτων από τον ακαδημαϊκό χώρο και τον χώρο των Γραμμάτων και των Τεχνών,  ειδικούς επιστήμονες, συγγραφείς κ.ά.

Η ενημέρωση στο Πρώτο Πρόγραμμα δεν σταματά, καθώς με συνεχείς έκτακτες ενημερωτικές εκπομπές καλύπτει όλα τα σημαντικά γεγονότα σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Από τις 5 τα ξημερώματα με ζωντανές πάντα ενημερωτικές εκπομπές, το ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης.

Κάθε Παρασκευή το πρόγραμμα, διαφοροποιείται από τις υπόλοιπες μέρες της εβδομάδας με προσθήκες νέων εκπομπών, ενώ και τα Σαββατοκύριακα εμπλουτίζονται από το πρωί με νέες ενημερωτικές εκπομπές.

Για να δείτε το ανανεωμένο πρόγραμμα πατήστε εδώ

 

 

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

    ΜΑΥΡΟ!!!

  2. avatar Sozos

    Σαν δεν ντρεπονται οι σπατεωνες της Ερτ ραδιο Απατη εινσι το Ερα1με. Κεκεδες εκφωνητες κσι με Αμερικσνικη μουσικη μονο

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει