Ο Αλέξανδρος και οι φίλοι του φεύγουν από το Λαύριο για να πάρουν μέρος στους αγώνες motocross και έτσι η Μυρτώ βρίσκει την ευκαιρία να πάει στον όμιλο Καρέλλη, για να συναντήσει τον Ρήγα.

Παρατηρεί πολλές ομοιότητες στον χαρακτήρα του με τον Αλέξανδρο και αυτό την τρομοκρατεί. Είναι σίγουρη ότι τώρα που τα μυστικά της οικογένειας Καρέλλη βγήκαν στην επιφάνεια, το τίμημα των πράξεων του Νικόλα θα το πληρώσουν οι νεότεροι…

Η Μυρτώ εύχεται να μην είχε βάλει τον γιο της στη διαθήκη του ο Νικόλας. Η Ντόρα είναι ανήσυχη. Αισθάνεται ότι πίσω από την σύγκρουση των δυο ανδρών κρύβεται κάτι άλλο, πιο βαθύ.

Ο Ρήγας είναι πολεμιστής δεν θα υποχωρήσει εύκολα, αλλά και ο «άλλος» είναι μαχητής, δύσκολος αντίπαλος. Για πρώτη φορά στη ζωή της η Ντόρα αναγκάζεται να ζητήσει βοήθεια.

Στις 22:00: Η Ντόρα, σε μια προσπάθεια να τα βρουν τα δυο αδέλφια, οργανώνει μια συνάντηση στο σπίτι. Ο τρόπος που αντιδρά η Ζωή για την παρουσία του Αλέξανδρου βάζει σε υποψία τον Ρήγα, που ζητάει να μάθει αν «αυτός» έχει απλώσει χέρι πάνω της και απειλεί ότι θα τον σκοτώσει….

Η Μυρτώ ζητάει από τον Ζαφειρίου να μιλήσει στη Ζωή και να την πιέσει να απομακρυνθεί από τον γιο της πριν τα πράγματα ξεφύγουν από κάθε έλεγχο. Η Μυρτώ ανησυχεί, αλλά τα γεγονότα τρέχουν. Ο Αργύρης «καρφώνει» στον Ρήγα ότι ο Αλέξανδρος κυνηγάει τη Ζωή…