Σε ηλικία 73 ετών έφυγε από τη ζωή ο Στηβ Κακέτσης το απόγευμα της Πέμπτης (18/05) βυθίζοντας στη θλίψη τους καλλιτέχνες με τους οποίους είχε συνεργαστεί αλλά και τον επιχειρηματικό κόσμο. Η κατάσταση της υγείας του είχε επιδεινωθεί έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο που είχε υποστεί.

Το πρωί της Παρασκευής (19/05), η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να πει το δικό της «αντίο» στον Στην Κακέτση και το έκανε μέσα από τον «αέρα» της εκπομπής της «Happy Day» στον Alpha.

«Θέλω να μιλήσω για αυτόν τον άνθρωπο που έχει τύχει και τον έχω γνωρίσει. Αναφέρομαι στον Στην Κακέτση, ο οποίος στα χρόνια του Alter, μου είχε δώσει πάρα πολλές συνεντεύξεις που έχουν συζητηθεί. Αυτό που ξέραμε πάντα, όσοι τον γνωρίζαμε προσωπικά, είναι ότι ήταν ένας άνθρωπος που μιλούσε επί παντός επιστητού χωρίς φόβο και πάθος. Μιλούσε ανοιχτά για το lifestyle, την πολιτική επικαιρότητα, το επιχειρείν. Ένας άνθρωπος που αγάπησε πολύ την Κατιάνα Μπαλανίκα, έκαναν έναν γιο και στην συνέχεια έφτιαξε ξανά την ζωή του» ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Στην συνέχεια η παρουσιάστρια του Alpha σημείωσε πως: «Η κάτω βόλτα για την ψυχολογία του Στηβ άρχισε πριν από κάποια χρόνια με την κρίση και τα μνημόνια που τα μαγαζιά του δεν πήγαιναν καλά. Όταν έκλεισε και το θρυλικό του μαγαζί στα νότια προάστια, αυτό δεν το άντεξε γιατί είχε μάθει να είναι πάντα στα πράγματα, να λύνει και να δένει και όλη αυτή η ιστορία του κόστισε. Και ξέρετε πολύ καλά, πως όταν οι άνθρωποι έχουν μάθει να είναι επιτυχημένοι σε έναν τομέα, αυτήν την στενοχώρια τη σωματοποιούν. Έδωσε μία δύσκολη μάχη και δεν τα κατάφερε».

Τέλος συμπλήρωσε πως: «Χθες έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών, αρκετά νέος και δεδομένου ότι ήταν ένας πολύ δυναμικός άνθρωπος με διαύγεια πνεύματος, ακμαίος… Καλό ταξίδι Στηβ, θα μας λείψει αυτός ο δυναμισμός σου, το ταπεραμέντο σου, ο τρόπος που σχολίαζες τα κακώς κείμενα, οι ατάκες που έδινες… Δεν στρογγύλευε, εκστόμιζε άφιλτρες κουβέντες και έμενε στο μυαλό του άλλου».