O Χρήστος Νικολόπουλος έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την προσωπική του ζωή, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μητέρα του, σημειώνοντας ότι δεν έζησε τη στοργή της, επειδή αναγκάστηκε να φύγει από το σπίτι σε μικρή ηλικία για να δουλέψει.

Μιλώντας στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», είπε πως «δεν έζησα τη στοργή της μητέρας μου, γιατί 14 ετών αναγκάστηκα να φύγω από το σπίτι μου για να δουλέψω. Με τη φτώχεια δεν μπορεί να συμβιβαστεί κανείς εύκολα. Μέσα σε δύο χρόνια, δούλεψα σκληρά και τα κατάφερα. Η πιο συγκινητική στιγμή στην καριέρα μου ήταν το 2019. Έγινε μια συναυλία για εμένα στο Καλλιμάρμαρο με 50.000 θεατές».

Επίσης, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη καριέρα του στη μουσική και στον Στέλιο Καζαντζίδη. «Πήρα πολλά από τον Στέλιο Καζαντζίδη, με ταύτισαν πολύ μαζί του, γιατί κάναμε πολλές επιτυχίες. Υπήρξε κάποτε μια παρεξήγηση, αλλά τελικά λύθηκε το θέμα», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, πρόσθεσε ότι «έχω δεχτεί πολλές μαχαιριές από ανθρώπους του χώρου, αλλά το στήριγμά μου ήταν πάντα η γυναίκα μου. Είμαστε μαζί πάνω από 50 χρόνια κι είναι ο ήρωας της ζωής μου».