Την πρώτη της συνέντευξη έδωσε η Καρολίνα μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star. Όπως ήταν αναμενόμενο ρωτήθηκε για τα τρυφερά πλάνα με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και όπως δήλωσε, μεταξύ άλλων, δεν γνώριζε ότι ο παίκτης του ριάλιτι είχε σχέση στην Ελλάδα.

«Τον Μάριο δεν τον γνώριζα από πριν, τον γνώρισα στα γραφεία της παραγωγής. Στη ζωή κάποια πράγματα σου έρχονται απρόσμενα, δεν το περιμένεις και έρχεται ξαφνικά. Έτσι συνέβη με τον Μάριο. Δεν μπορώ να πω παραπάνω… απλά έτυχε να συμβεί σε ένα παιχνίδι επιβίωσης, όπου δεν υπάρχουν τηλεφωνικές γραμμές ή δίκτυα επικοινωνίας, ώστε να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα έξω.

Στη ζωή είναι κάποια πράγματα που σου έρχονται απρόσμενα. Έτσι συνέβη με τον Μάριο. Ο Μάριος είναι ένα απίστευτα καλό παιδί με τρομερή ενέργεια και αρχές. Τον θαυμάζω. Οι συναντήσεις μας δεν ήταν και τόσο κρυφές. Η ομάδα ήξερε πού πηγαίναμε με τη Μαριαλένα και μάλιστα μετά ήταν οκ με αυτό» είπε.

«Πρώτη φορά ακούω ότι έχει σχέση»

Για τη στιγμή που η κάμερα τους κατέγραψε να ανταλλάσσουν τρυφερά φιλιά: «Την αγάπη δεν την ψάχνεις, σε βρίσκει. Το χαρακτήρισα κίνηση αγάπης, όχι στρατηγικής. Το καταλάβαμε και οι τέσσερις από το drone. Ανταλλάξαμε τρυφερά φιλιά αλλά οκ. Ήταν μέσα από drone. Δεν ήταν κάτι που θέλαμε να προβάλλουμε προς τα έξω και να εκθειάσουμε. Γι’ αυτό και στο συμβούλιο είπα ότι “ναι συνέβη, βρεθήκαμε, έχω ιδιαίτερη συμπάθεια με τον Μάριο”.

Δεν με αφορά αν είχε σχέση έξω, δεν μου το είχε πει ποτέ, πρώτη φορά το ακούω. Την Ελευθερία τη γνωρίζω προσωπικά, όχι ότι θα μου έλεγε ότι έχει σχέση. Τα συναισθήματα όταν είναι έντονα και με νόημα δεν ελέγχονται. Κάποιοι άνθρωποι στην πορεία πληγώνονται. Σίγουρα δεν έγινε με κακή πρόθεση. Στο παιχνίδι δεν χτυπήθηκα στον στίβο μάχης, αλλά στον στίβο της αγάπης. Στημένο; Έχει ακουστεί και για τον Σάκη και τη Μαριαλένα. Είχαμε βρεθεί κάμποσες φορές».

«Δεν μου είχε ποτέ (για τον Μπο). Η πρώτη επαφή με τον Μπο ήταν με μηνύματα στο Instagram. Μία μέρα πριν την αναχώρηση η Καρολίνα μου είχε ζητήσει να μη μιλάω καθόλου με τον Μπο όσο αυτή θα λείπει. Στο έπαθλο επικοινωνίας του είχε ζητήσει να μπει και εκείνος αρνήθηκε» λέει η κ. Ζωή.

«Είπα στον Μπο να μην προβάλει ποτέ μα ποτέ τη σχέση του με την Καρολίνα» είπε, δηλώνοντας ενοχλημένη από την προβολή της σχέσης τους.