Το νέο… ειδύλλιο του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη με την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα στο Survivor All Star έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις καθώς η παίκτρια του ριάλιτι, ήταν γνωστό ότι ήταν σε σχέση με τον Μπο.

Ο τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Γεια σου» το Σαββατοκύριακο και σχολίασε το τρέιλερ του επεισοδίου του Survivor All Star, όπου φαινόταν η κρυφή συνάντηση της αγαπημένης του με τον άλλοτε φίλο του σε καλύβα στη ζούγκλα.

Σχολιάζοντας τη συνέντευξη του Μπο, η Σταματίνα Τσιμτσιλή εξέφρασε την έκπληξή της για τη στάση του τραγουδιστή και είπε χαρακτηριστικά: «Αν είναι στημένο, είναι τραγικό».

«Κάποιοι άνθρωποι δέχονται να γίνονται μαριονέτες για να κάνει ένα πρόγραμμα νούμερα και αν δεν είναι στημένο, είναι πάλι τραγικό. Ο Μπο σε τρεις εβδομάδες που είναι το παιχνίδι στον αέρα έχει δώσει τρεις συνεντεύξεις, όπου λέει “την αγαπάω, το κοριτσάκι μου”» είπε η παρουσιάστρια του Happy Day.

 «Μου κάνει εντύπωση η στάση του Μπο. Ακόμα λοιπόν και αν δεν ήξερα ότι το άτομο που είμαι μαζί, δεν είναι πιστό, βλέπεις το τρέιλερ, βγαίνεις σε μια εκπομπή καλεσμένος; Από τη μια είναι η συνέπεια σε αυτόν που έχει κλείσει, αλλά από την άλλη είναι η προσωπική σου ζωή. Δεν πρέπει να πάρει τον χρόνο του, να καταλάβει τι γίνεται; Ντύνεσαι, βάφεσαι και πας σε μια εκπομπή; Δεν το καταλαβαίνω. Κανονικά παίρνεις τον χρόνο σου, προσπαθείς να κλείσεις τις πληγές σου και μετά βγαίνεις» κατέληξε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.