Μπορεί η Καρολίνα Καλύβα αυτή τη περίοδο να βρίσκεται στο Survivor All Star ωστόσο πίσω στην Ελλάδα υπάρχει ο αγαπημένος της BO.

Η σχέση τους έγινε γνωστή μια μόλις μέρα πριν κάνει πρεμιέρα o νέος κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης, ενώ η επιβεβαίωση ήρθε από τον ίδιο τον καλλιτέχνη με τις αναρτήσεις που έκανε στον λογαριασμό του στο instagram με την σύντροφό του.

«Η Καρολίνα με τον BO είναι λίγο καιρό μαζί. Είναι κάτι πολύ καλό για εμένα. Βλέπω καλά στοιχεία. Τον συμπαθώ πάρα πολύ παρότι δεν τον ξέρω και πάρα πολύ καλά. Βλέπω καλή επικοινωνία ανάμεσά τους. Γνώριζαν ο ένας τον άλλον από παλιά. Δεν υπήρχε κάτι ερωτικό και κάπως έγινε το touch τώρα τελευταία. Σοκαρίστηκα λίγο όταν μου το είπε την πρώτη φορά. Ελπίζω να πάει καλά. Είναι μαζί σίγουρα έναν μήνα. Τώρα που λείπει η Καρολίνα είναι λίγο στα πατώματα ο Bo αλλά εντάξει, θα το ξεπεράσει. Του λέω να προσέχει μη τον βάλουν κι εκείνον μέσα αλλά όχι, δε θα πάει. Έχουμε επικοινωνία» ανέφερε μάλιστα πριν από μερικές ημέρες για τη σχέση τους η κολλητή της Καρολίνας Καλύβα.

Μεγάλος θαυμαστής και υποστηρικτής της στο Survivor All Star, ο τραγουδιστής καθημερινά παρακολουθεί την αγαπημένη του, κάνοντας παράλληλα πολλές αναρτήσεις στα social media. Έτσι όταν το βράδυ της Τρίτης (17/1) έγινε γνωστή η υποψηφιότητα της κοπέλας του στο ριάλιτι επιβίωσης προέτρεψε τους διαδικτυακούς του φίλους να την στηρίξουν για να παραμείνει στο παιχνίδι.

Η Καρολίνα ψηφίστηκε από την ομάδα των Μαχητών και είναι υποψήφια μαζί με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, τον Κώστα Παπαδόπουλο και τον Σπύρο Μαρτίκα.