Η Ζενεβιέβ Μαζαρί σε τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε αναφέρθηκε στο όνομα της και δήλωσε ότι νευριάζει όταν της ασκούν κριτική, επειδή είναι ξενικό, με την ίδια να υπερασπίζεται την καταγωγή της.

Μιλώντας στην εκπομπή «Στούντιο 4» ανέφερε ότι «δεν θα κάτσω να απολογηθώ πώς κατέληξα με αυτό το όνομα. “Σε λέγανε και στο χωριό σου Ζενεβιέβ;”. Ναι ρε φίλε, θα κάτσω να απολογηθώ και γι΄αυτό; Στα χωριά δεν μπορούν να πουν το “Ζενεβιέβ” και το “Αφροξυλάνθη” το λένε περπατώντας. Το ακούω και παθαίνω μισό εγκεφαλικό και χαλάει το μπότοξ μου».

«Τσαντίζομαι γιατί είμαι από χωριό που είναι βλάχοι και το έχουν και με υπερηφάνεια. Και έρχεσαι εσύ και μου λες “σε λέγανε και στο χωριό σου έτσι”. Ναι, ρε φίλε θα μου πεις εσύ για τους βλάχους που ήταν οι πιο μορφωμένοι άνθρωποι όταν εσύ δεν ήξερες να γράψεις το όνομά σου ελληνικά», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Επίσης, είπε ότι «με αυτά που διαβάζω για μένα στο Google λέω “έτσι είναι οι δημοσιογράφοι στην Ελλάδα;” Πάρα πολλά πράγματα που έχω διαβάσει είναι σοκαριστικά, γιατί τα γράφουν και ως δεδομένα».