Τον Άρη Τσάπη τον γνωρίσαμε μέσα από την αγαπημένη σειρά του Mega «Ευτυχισμένοι Μαζί» που υποδύονταν τον Θανάση, τον γιο του Διονύση Μαυροτσούκαλου (Γιάννη Μπέζου).

Ο ηθοποιός πρωταγωνίστησε στη σειρά την περίοδο 2007-2009, σε ηλικία 13 ετών, ωστόσο πλέον διανύει το 28ο έτος της ηλικίας του και έχει γίνει ήδη μπαμπάς, καθώς το 2020, ο ίδιος και η σύντροφός του, Ειρήνη Ξυπνητού, απέκτησαν τον γιο τους, Φίλιππο.

Η ίδια είναι πολύ ενεργή στα social media και ιδιαίτερα στο tik tok.

Με ένα λοιπόν βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό η σύντροφος του Άρη Τσάπη αποκάλυψε ότι πρόσφατα διέρρηξαν το σπίτι τους.

«Συνέβη κάτι κακό, ανοίξανε το σπίτι μας μπήκαν κλέφτες…δεν χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω. Και μόνο η εικόνα που γυρίζει συνέχεια στο κεφάλι μου, όποτε μπαίνω στο σπίτι και θυμάμαι σε τι κατάσταση το είχα βρει, είναι υπέρ-αρκετή», αναφέρει.

Και συμπλήρωσε: «Όσοι το έχετε πάθει μπορείτε να καταλάβετε πως νιώθω. Είναι μια δύσκολη περίοδος για εμάς, οπότε θα απουσιάζουμε για λίγο (από τα social media) μέχρι να νιώσουμε καλύτερα», ενημέρωσε η σύντροφος του ηθοποιού αποκαλύπτοντας πως οι δράστες τους πήραν προσωπικά τους αντικείμενα.