Η Lisa Hochstein υπέβαλε μια δεύτερη «επείγουσα» αίτηση για προσωρινή υποστήριξη από τον εν διαστάσει σύζυγό της, Lenny Hochstein, όταν της έκοψε την πρόσβαση στην κάρτα του American Express. Σε δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν στις 16 Νοεμβρίου και ελήφθησαν αποκλειστικά από το Page Six, η σταρ του «Real Housewives of Miami» ισχυρίζεται ότι πήγε «να αγοράσει πάνες και τρόφιμα για το ανήλικο παιδί τους», αλλά «η πιστωτική κάρτα απορρίφθηκε». Η 40χρονη Lisa, και ο 56χρονος Lenny, έχουν δύο παιδιά, τον 7χρονο γιο τους Logan και την κόρη Elle, που είναι 3 χρονών.

Η σταρ του ριάλιτι ισχυρίζεται περαιτέρω ότι όχι μόνο ο διάσημος πλαστικός χειρουργός, πρώην σύζυγος, μετέφερε χρήματα στον λογαριασμό της «μέσα σε αρκετούς μήνες», αλλά πήρε επίσης το αυτοκίνητό της και αναγκάστηκε να χρησιμοποιεί ένα διθέσιο για να μεταφέρει τα παιδιά της.

«Η ξεκάθαρη στρατηγική του Λένι είναι να εξαναγκάσει τη Λίζα σε “υποταγή” αρνούμενος να παράσχει στη πρώην σύζυγό του ή στα ανήλικα παιδιά οποιαδήποτε άμεση υποστήριξη», αναφέρουν τα δικαστικά έγγραφα.

Η Λίζα ισχυρίζεται επίσης ότι, ενώ δεν μπόρεσε να φροντίσει σωστά τα παιδιά της, ο Λένι ξόδεψε 100.000 δολάρια για το Χάλοουιν ενώ εκείνη μαζί με τα παιδιά της χρησιμοποιούν Uber, αφού της αφαίρεσε την πρόσβαση σε όλα τα οχήματα.

«Ο Lenny έχει την ικανότητα να διοργανώνει πλούσια πάρτι, αλλά δεν έχει την ικανότητα ή την επιθυμία να παρέχει υποστήριξη στη Lisa και τα δύο μικρά τους παιδιά;» γράφεται μεταξύ άλλων στα έγγραφα. Η Lisa ζητά από το δικαστήριο να διατηρήσει ο Lenny το «εύλογο οικονομικό status quo» και να την υποστηρίξει. Ο δικηγόρος του Lenny δεν απάντησε αμέσως στο αίτημα της Page Six για σχολιασμό και ο αυτοαποκαλούμενος «θεός του στήθους» δεν έχει απαντήσει ακόμη στην τελευταία κατάθεση της εν διαστάσει συζύγου του. Ωστόσο, ως απάντηση στο τελευταίο της αίτημα για προσωρινή υποστήριξη, ο Lenny ισχυρίστηκε ότι η «Νοικοκυρά» κέρδιζε 30.000 δολάρια ανά επεισόδιο της σειράς Peacock.

Ο Lenny ισχυρίστηκε επίσης ότι η προγαμιαία συμφωνία τους απαιτούσε από τη Liza να φύγει από το συζυγικό τους σπίτι εντός 30 ημερών από την υποβολή αίτησης διαζυγίου από τα δύο μέρη ή από την οριστικοποίηση του διαζυγίου.

Επειδή η Liza αρνήθηκε να εκκενώσει το σπίτι του πρώην ζευγαριού στο Star Island, αναφέρουν τα έγγραφα, ο Lenny ισχυρίστηκε ότι ξόδεψε 455.000 δολάρια για τα έξοδα του σπιτιού για τη Liza και τα δύο παιδιά τους.

Το Page Six δημοσίευσε την είδηση ​​τον Μάιο ότι ο Lenny χώριζε από τη Lisa αφού συνέχισε με μια νέα γυναίκα που ονομαζόταν Katharina Mazepa, αν και υποστήριξε ότι άρχισε να βγαίνει με το μοντέλο αφού ο ίδιος και η τηλεοπτική περσόνα αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από 12 χρόνια έγγαμου βίου.