Ο Βασίλης Γκουρούσης, εν διαστάσει σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλη, μίλησε για τη σχέση του με τη γνωστή αισθητικό και επέρριψε ευθύνες για τη «παγωμένη» σχέση τους στον νυν σύντροφό της, ο οποίος, όπως ισχυρίζεται «τη χειραγωγεί με πολλά ψέματα».

«Δεν είμαστε και σκοτωμένοι, κανονικά. Υπάρχουν εμπόδια που έχουν μπει ανάμεσά μας, σοβαρότατα, από τρίτους ανθρώπους, που είναι τοξικά. Όταν μπαίνουν τρίτα πρόσωπα και λένε πράγματα που δεν ισχύουν, λένε ψέματα για να κερδίσουν την εύνοια ή ζηλεύουν. Δεν με ενδιαφέρει, είναι πρόβλημά τους. Δεν μιλάμε» είπε αρχικά, μιλώντας στο Πρωινό.

«Έχω απομακρυνθεί γιατί βλέπω ότι σαράντα χρόνια πήγαν… Αισθάνεσαι απογοήτευση γιατί έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα βλέπεις ότι έχεις κάνει λάθος. Λάθος έχεις κάνει, μεγάλο λάθος. Κι εγώ έχω κάνει λάθη κι εκείνη έχει κάνει λάθη» συνέχισε ο Βασίλης Γκουρούσης.

«Με τα παιδιά, με τα εγγόνια μου είμαι μια χαρά. Και με την Τέτα δεν είμαστε σκοτωμένοι, αλλά δεν έχουμε αυτά τα πολλά» είπε ενώ δεν θέλησε να σχολιάσει τις φήμες για τον νέο σύντροφο της εν διαστάσει συζύγου του.

«Σε 10-15 μέρες βγαίνει το διαζύγιο, είναι συναινετικό» ξεκαθαρίζει ενώ για τις φήμες περί τρίτου προσώπου όταν το όνομά του είχε εμπλακεί στο ριφιφί στο Ψυχικό, διευκρινίζει: «Δεν υπήρχε τρίτο πρόσωπο. Αυτό ήταν ίντριγκα που είχε κάνει η αστυνομία, έτσι ώστε αν έχω κάνει κάτι η Τέτα να ομολογήσει. Είχαμε απομακρυνθεί πριν την ιστορία αυτή».

«Το τρίτο άτομο που έχει μπει ανάμεσα στη σχέση μας είναι ο σύντροφός της. Λέει πολλά ψέματα, πολλά τοξικά, ουσιαστικά τη χειραγωγεί. Καθόταν και της έλεγε ότι “πρέπει να πάει φυλακή αυτός (για ‘μένα) γιατί βλέπουν με drones ότι μιλάς μαζί του και όσοι έχασαν χρήματα και θα ανατινάξουν και εσένα και τα παιδιά”» κατέληξε ο Βασίλης Γκουρούσης.