Ο Σιλβέστερ Σταλόνε και η Τζένιφερ Φλάβιν, ετοιμάζoυν ένα ριάλιτι με την ταραχώδη ζωή τους. «Οι Stallones γυρίζουν ένα ριάλιτι μαζί, το οποίο θα κάνει το ντεμπούτο του στο Paramount+», είπε στο Us Weekly ένας εκπρόσωπος του 76χρονου σταρ του Rocky , επιβεβαιώνοντας επίσης ότι έχει καλύψει το τατουάζ του αφιερωμένο στην 54χρονη σύζυγό του. Αν και δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί περαιτέρω λεπτομέρειες για το ντοκιμαντέρ, τα νέα των γυρισμάτων ήρθε αφότου ο Us επιβεβαίωσε ότι το δίδυμο – που παντρεύτηκε το 1997 – είχε χωρίσει. «Αγαπώ την οικογένειά μου. Αντιμετωπίζουμε φιλικά και ιδιωτικά αυτά τα προσωπικά ζητήματα», είχε πει ο εκπρόσωπος του ηθοποιού μετά την κατάθεση διαζυγίου.

Ο σταρ του Χόλυγουντ και η επιχειρηματίας παντρεύτηκαν τον Μάιο του 1997 προτού διευρύνουν την οικογένειά τους, καλωσορίζοντας τις κόρες Σοφία, Σιστίν και Σκάρλετ. Ο Σταλόνε έχει επίσης τους γιους Sage και Seargeoh με την πρώην σύζυγό του Sasha Czack.

Το δράμα του διαζυγίου μεταξύ του Σιλβέστερ Σταλόνε και της συζύγου του Τζένιφερ Φλάβιν ήταν «τροφή» στο διαδίκτυο εδώ και εβδομάδες. Οι θαυμαστές παρακολούθησαν όλες τις εξελίξεις να μέχρι που ο Σταλόνε δημοσίευσε μία ανάρτηση στο Instagram που δείχνει το χωρισμένο ζευγάρι να κρατιέται χέρι χέρι. Τώρα, το ζευγάρι έχει κάνει κάποιες «παρεμβάσεις» στη σχέση του και είναι ξανά μαζί.

Το People ανέφερε ότι στενή πηγή ισχυρίστηκε ότι το ζευγάρι επανασυνδέθηκε, αλλά η σχέση τους θα απαιτήσει λίγη δουλειά για να διορθωθεί. Η πηγή ισχυρίστηκε ότι το ζευγάρι αρχικά χώρισε λόγω προβλημάτων επικοινωνίας, αλλά υποστήριξε ότι οι δυο τους έχουν «καλύτερο κανάλι επικοινωνίας» τώρα. Ισχυρίστηκαν ότι δεν είναι όλα ειρηνικά μεταξύ του ζευγαριού παρά την επανασύνδεσή τους. Η φερόμενη πηγή δήλωσε ότι η τρέχουσα κατάσταση σχέσης του μακροχρόνιου ζευγαριού είναι ένα έργο σε εξέλιξη. Έχουν τις διαφορές τους, αλλά σε έναν μακροχρόνιο γάμο σαν τον δικό τους, θα ήταν δύσκολο να τον τερματίσουν και να μοιράσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία.

Το ζευγάρι μάλιστα αποφάσισε να κάνει τη ζωή του ριάλιτι και θα μεταδίδεται από την αμερικανική τηλεόραση.