Για το σοβαρό ατύχημα που είχε ο γιος του, για το νέο του επαγγελματικό του βήμα αλλά και τις στιγμιαίες επάρσεις μίλησε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» το πρωί της Τετάρτης (11/05). «Οι στιγμιαίες επάρσεις είναι για τους καραγκιοζαρέους. Το πιο δύσκολο επάγγελμα, το οποίο έχει και τεράστια ευθύνη, είναι αυτό του καπετάνιου, το οποίο και ασκώ τα τελευταία χρόνια» είπε αρχικά ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος αναφέρθηκε και στην συμμετοχή του στο reality «Φάρμα». «Σαφώς και πας σε ένα ριάλιτι καθαρά για τα χρήματα. Εγώ πήγα, γιατί πραγματικά ήταν πολύ “εντάξει“» είπε ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος μίλησε για τη σύντροφό του και το ενδεχόμενο ενός γάμου. «Οι γυναίκες έπαιξαν μεγάλο ρόλο στη ζωή μου, και ανοδικό και καθοδικό. Είμαι πολύ καλά και πολύ ευτυχής με τη σύντροφό μου, την Κατερίνα. Μετά από 4 γάμους που έχω κάνει, δεν θα έλεγα όχι για έναν γάμο μαζί της», δήλωσε.

Το ατύχημα του γιου του

«Ο γιος μου είχε ένα σοβαρό ατύχημα και είμαι σοκαρισμένος ακόμα. Ευχαριστώ τον Θεό, την Παναγία και όλους τους Αγίους. Είναι στην αποκατάσταση τώρα», είπε κλείνοντας ο Μιχάλης Ιατρόπουλος αναφερόμενος στο ατύχημα του γιου του.