Τον έρωτα τους επισφράγισαν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση, το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου, σε έναν αρραβώνα – υπερπαραγωγή. Το ζευγάρι, αρραβωνιάστηκε στον Άγιο Κωνσταντίνο έχοντας στο πλευρό του συγγενείς, φίλους και αγαπημένα τους πρόσωπα, που χάρηκαν με τη χαρά τους.

Το πρωί της Δευτέρας (21/02), ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση, έκαναν την πρώτη τους τηλεοπτική εμφάνιση μετά τον αρραβώνα και επέλεξαν την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα» του Alpha.

Το ζευγάρι, κρατημένο χέρι – χέρι, μπήκε στο πλατό και η χαρά της Κατερίνας Καινούργιου δεν κρυβόταν. Μετά τις πρώτες δηλώσεις και τις ευχές, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να απαντήσει στα «περί αισθητικής» που ακούστηκαν την περασμένη εβδομάδα από τον Γιώργο Λιάγκα ο οποίος δεν φάνηκε σύμφωνος με την υπερπροβολή του αρραβώνα του ζευγαριού.

«Μας φώναξαν όλους τους δημοσιογράφους, μας κέρασαν τα πάντα, ήταν κύριοι. Πήγε τόσος κόσμος. Και να πούμε και κάτι πολύ σημαντικό για όλους εκείνους που μιλούν για ηθική και αισθητική γενικότερα από την προηγούμενη εβδομάδα, είναι οι ίδιοι – όπως είπε και ο Μαυρίκιος – που τον προσκαλούσαν και τον παρακαλούσαν ουσιαστικά για να κάνουν άπειρα θέματα. Η αισθητική παιδιά είναι κάτι προσωπικό του καθενός. Αν ο γάμος θες να είναι έτσι, είναι έτσι. Μπορεί του αλλουνού ο γάμος εσένα να μην σου αρέσει, είναι προσωπικό του καθενός. Εμένα μου άρεσε πολύ αυτό που είδα» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Γιώργος Λιάγκας: Δεν υπήρχε εκπομπή που να μην με βρίσει

Οι απαντήσεις και τα «καρφιά» ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τον Μαυρίκιο Μαυρικίου καλά κρατούν. Το πρωί της Δευτέρας, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να απαντήσει στον Μαυρίκιο Μαυρικίου ο οποίος στο «Καλό μεσημεράκι» είχε σχολιάσει τα «περί αισθητικής» που είχε πει ο παρουσιαστής.

«Είδα ότι βγήκε σε όλα τα κανάλια και δεν υπήρχε εκπομπή που να μην με βρίσει το Σαββατοκύριακο. Είπε για μένα τα πάντα, δεν άφησε εκπομπή για εκπομπή. Θα επαναλάβω αυτό που λέω με αγάπη. Είμαστε οι πρώτοι που αναδείξαμε αυτό το θέμα με πολλή αγάπη. Είπα κάτι που τον πείραξε και θα το ξαναπώ κι ας τον πειράξει, ότι είναι θέμα αισθητικής η υπερβολή. Εμένα με ενόχλησε η υπερβολή που έδειχνε τα μάτια του αυτά σαν να ‘ναι κλόουν. Αυτό το υπερβολικό δεν χρειαζόταν. Να δεχτώ ότι το έκανε με την καλή του καρδιά. Εμείς το αναδείξαμε. Πάλι καλά που δεν τους παντρέψαμε», ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας.

Σπύρος Μπιμπίλας: Μην ξεχνάτε τι έπαθε η Έφη Θώδη με τη δημοσιότητα

Στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» του Open βρέθηκε καλεσμένος, το πρωί της Δευτέρας ο Σπύρος Μπιμπίλας ο οποίος μεταξύ άλλων κλήθηκε να σχολιάσει τον αρραβώνα του Μαυρίκιου Μαυρικίου και τις Ιλάειρα Ζήση.

«Στηλιτεύτηκα επειδή πήγα στον αρραβώνα, πήρα μηνύματα εκείνη την ώρα “γιατί πήγες στον αρραβώνα;”. Εγώ είμαι ένας πολύ ευγενικός άνθρωπος και όταν με καλούν πάω που αισθάνομαι ότι πρέπει να πάω, θα πάω. Υπάρχουν άνθρωποι που θεωρούν ότι ο Μαυρίκιος πρέπει να γίνει περίγελος. Εγώ θεωρώ ότι είναι συνυπεύθυνος και ο Μαυρίκιος γι’ αυτό που συμβαίνει και τα κανάλια», είπε αρχικά ο ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

«Τα κανάλια κυνηγούν τον Μαυρίκιο και ο Μαυρίκιος τα κανάλια. Αυτό μπορεί να μην οδηγήσει σε καλά πράγματα και πρέπει να το προσέξουν. Μην ξεχνάτε τι έπαθε η Έφη Θώδη όταν ακριβώς γινόταν αυτό το πράγμα. Το κυνήγι της Έφης Θώδη παντού και η Έφη Θώδη να κυνηγάει τα κανάλια. Αυτό πρέπει να προσεχθεί, γιατί έχει ξεφύγει, η απέραντη δημοσιότητα δεν θα κάνει καλό και μιλάω πολύ σοβαρά τώρα, δεν ήρθα να κάνω πλάκες» πρόσθεσε στην συνέχεια ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Κλείνοντας, ο ηθοποιός ανέφερε: «Και τα κανάλια το θέλουν αυτό γιατί πουλάει. Κι εγώ δεν θα ήθελα να πουλάει ως πλάκα, διότι πια πουλάει ως πλάκα. Όλα γίνονται μπροστά στις κάμερες, αυτό δημιουργεί μια περίεργη εντύπωση. Ο Μαυρίκιος με κάλεσε με αγάπη. Το Μαυρίκιο τον θαυμάζω, αλλά αυτό που γίνεται αυτή τη στιγμή έχει υπερβεί τα όρια. Βλέπω ότι σε όλα τα κανάλια γίνεται μια απερίγραπτη πλάκα με το γεγονός, το οποίο με βρίσκει αντίθετο».