Με ένα βίντεο, η Σοφία Παυλίδου εξέφρασε τη θέση της σχετικά με τη δικαστική διαμάχη που έχει με τον Μάνο Παπαγιάννη. Τώρα ήρθε η σειρά του Μάνου Παπαγιάννη να εκφράσει τη δική του θέση.

Ο ηθοποιός μέσω της πληρεξούσιας δικηγόρου του, Ιωάννας Παναγοπούλου προχώρησε σε μια  δήλωσή προς τα ΜΜΕ ζητώντας, μεταξύ άλλων, «όπως ενημερώσετε το κοινό αμερόληπτα για την πραγματική νομική εξέλιξη της υποθέσεως, να την παρουσιάσετε με ισότιμο και αντικειμενικό τρόπο σεβόμενοι το τεκμήριο αθωότητας και των δυο μας. Να μην παρασυρθείτε από αίωλες κρίσεις αλλά να εμείνετε στα πραγματικά περιστατικά».

Ακολουθούν όσα ο Μάνος Παπαγιάννης υποστηρίζει μέσω της πληρεξούσιας δικηγόρου του, Ιωάννας Παναγοπούλου και όπως η δήλωση μεταδόθηκε στην εκπομπή «Πρωινό» του Ant1 το πρωί της Πέμπτης (17/02).

Η δήλωση του Μάνου Παπαγιάννη

«Ως προς το περιστατικό που φέρεται να έλαβε χώρα το έτος 2018 στο θέατρο «ΧΥΤΗΡΙΟ» με εμπλεκόμενα μέρη εμένα τον ίδιο και την συνάδελφό μου Σοφία Παυλίδου σας δηλώνω ότι έχω ήδη από ετών προσφύγει στη Δικαιοσύνη αρνούμενος συλλήβδην το περιεχόμενο της μηνύσεως της ως άνω ηθοποιού εναντίον μου και έτι δε περαιτέρω την έχω μηνύσει για τα ποινικά αδικήματα της ψευδούς καταμηνύσεως και της συκοφαντικής δυσφημήσεως.

Στη δικάσιμο της 04/05/2022 όπου έχει προσδιορισθεί προς εκδίκαση η ποινική της υπόθεση θα παραστώ Ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για την υποστήριξη της κατηγορίας εναντίον της. Επιπροσθέτως, έχω μηνύσει για τα ποινικά αδικήματα της ψευδορκίας μάρτυρα και της συκοφαντικής δυσφημήσεως άπαντες τους προτεινόμενους μάρτυρες της αντιδίκου. Εναντίον μου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τα ποινικά αδικήματα της απλής σωματικής βλάβης, απειλής και εξύβρισης.

Επειδή από τα ως άνω προκύπτει ότι αμφότεροι έχουμε παραπεμφθεί να δικαστούμε Ενώπιον των ποινικών Δικαστηρίων. Επειδή οι κατηγορίες είναι ήσσονος σημασίας (πλημμελήματα) σε σχέση με τη δημόσια συζήτηση που έχει προκληθεί επ´ αυτών. Επειδή η υπόθεσή μας ήδη εκκρεμεί ενώπιον της Δικαιοσύνης. Επειδή με σεβασμό περιμένω να κριθώ από τον φυσικό μου δικαστή. Δια της παρούσης σας δηλώνω ότι λόγω πρόσφατων δηλώσεων που είδαν το φως της δημοσιότητας και στόχο έχουν να πυροδοτήσουν δημόσια αντιπαράθεση και εν αναμονή της εκδίκασης της υποθέσεως από εδώ και στο εξής έχω αποφασίσει να απέχω από οποιαδήποτε τοποθέτηση ή σχολιασμό σχετικά με την επίδικη υπόθεση αφήνοντας τη δικαιοσύνη να κάνει το έργο της ανεπηρέαστη.

Προς τούτο σας καλώ όσους εσάς τους δημοσιογράφους, παρουσιαστές, εργαζόμενους στα ΜΜΕ όπως ενημερώσετε το κοινό αμερόληπτα για την πραγματική νομική εξέλιξη της υποθέσεως, να την παρουσιάσετε με ισότιμο και αντικειμενικό τρόπο σεβόμενοι το τεκμήριο αθωότητας και των δυο μας. Να μην παρασυρθείτε από αίωλες κρίσεις αλλά να εμείνετε στα πραγματικά περιστατικά. Τέλος, σας ευχαριστώ καθόσον η δημοσιογραφική έρευνα ορισμένων από εσάς τις τελευταίες ημέρες ανέδειξε την πραγματική δικαστική εξέλιξη της υποθέσεως».