Για τη μέχρι τώρα πορεία της, τις δουλειές που έχει στο παρελθόν αλλά και το πώς τις συμπεριφέρονται οι άνδρες μίλησε σε τηλεοπτική της συνέντευξη την Τρίτη (11/1) η Βίκυ Κάβουρα. Όπως αποκάλυψε στο Instagram θέλουν όλοι να την παντρευτούν από κοντά όμως κανένας.

«Από μικρή πήγαινα σε ψυχολόγο. Πάντα μου άρεσε να έχω έναν άνθρωπο που θα είναι ουδέτερος και να τα λέω όλα χωρίς φίλτρα» είπε στην εκπομπή του Mega «MEGA Καλημέρα».

Η ίδια δήλωσε ότι δεν διστάζει να… κουνήσει το μαντήλι και να φύγει όταν τη θίγει κάτι ενώ παράλληλα δήλωσε πως στο παρελθόν έχει διάφορες δουλειές όπως σερβιτόρα και δασκάλα Pilates κ.ά.

«Οι άντρες φοβούνται να φλερτάρουν»

«Στο Instagram υπάρχει πάρα πολύ φλερτ. Όλοι είναι έτοιμοι να με παντρευτούν, από κοντά κανένας, τίποτα. Οι άντρες φοβούνται να φλερτάρουν» επεσήμανε η Βίκυ Κάβουρα.

«Υπάρχουν πράγματα στην τηλεόραση που με τίποτα δεν θα ήθελα να κάνω. Στο Dancing With the Stars δεν πέρασα καλά, αλλά τότε δεν μίλησα, στενοχωρήθηκα, είπε.

«Δεν ξέρω γιατί ακόμη με ρωτάνε με τον Νίκο Οικονομόπουλο» τόνισε.

Κλείνοντας η Βίκυ Κάβουρα δήλωσε μοναχικός άνθρωπος και ανέφερε ότι δεν έχει τύχει να μάθει απιστία συντρόφου της. Πάντως, δεν θεωρεί ότι η απιστία είναι το μεγαλύτερο αμάρτημα, ενώ σημείωσε πως έχει βιώσει και έχει κάνει σκηνές ζηλοτυπίας.