Στον καναπέ του Στούντιο 4 κάθισε το απόγευμα της Πέμπτης (30/12) ο Μέμος Μπεγνής. Σε μια κουβέντα που μίλησαν για όλους και για όλα, ο ηθοποιός εξομολογήθηκε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο πως εδώ και πολλά χρόνια δεν έχει καμία επαφή με τον πατέρα του, ενώ επεκτάθηκε και στους λόγους που δεν θέλει επ΄ουδενί να φέρει ένα παιδί στον κόσμο.

«Δεν θέλω τέτοια ευθύνη στη ζωή μου σε καμία περίπτωση. Πιστεύω ότι ένα παιδί όσα πολλά κι αν σου δίνει, εγώ το βλέπω ως μεγάλη δέσμευση. Βλέπω ότι θα μου φάει τα καλύτερα χρόνια και δημιουργικά της ζωής μου. Ακούγεται ευθυνοφοβία, αλλά δεν μου φταίει ένα παιδί να το κάνω και να μην είμαι υπεύθυνος για αυτό» τόνισε.

«Είμαι σταθερός στις απόψεις μου , μεγαλώνοντας έχω αναθεωρήσει κάποια πράγματα αλλά συνήθως το ένστικτό μου δεν πέφτει έξω συχνά – πολλές φορές δεν το ακούω – αλλά άμα το ακούσω πάω καλά» είπε στη συνέχεια σχετικά με το κατά πόσο εύκολα αλλάζει κοσμοθεωρία.

Αποκάλυψε ακόμη πως μένει ακόμα στο ενοίκιο γιατί δεν θέλει να αγοράσει το δικό του σπίτι για πολλούς πρακτικούς λόγους.

Όμως, στην περίπτωση της μητέρας του, που υπεραγαπά, σκέφτηκε διαφορετικά και της αγόρασε μία κατοικία στη Σαλαμίνα επειδή όπως είπε θέλει να είναι καλά και να την προστατεύει.

«Δεν έχω σχέσεις με τον μπαμπά μου»

Αναφορικά στον πατέρα του και τις μεταξύ τους σχέσεις, ο Μέμος Μπεγνής ήταν ξεκάθαρος και αποκαλυπτικός. «Όχι, δεν έχω σχέσεις με τον μπαμπά μου. Καθόλου. Αλλά να είναι καλά, θέλω να είναι καλά», είπε ο Μέμος Μπεγνής και εξήγησε: «Είναι διάφορα προσωπικά… Είναι πολλά χρόνια έξω από τη ζωή μου. Απλά, χώρισαν οι δρόμοι μας και να είναι καλά ο άνθρωπος εκεί που είναι» τόνισε και πρόσθεσε:

«Και η αδερφή μου έχει την ίδια άποψη, όλοι έχουμε την ίδια άποψη», συμπλήρωσε ο Μέμος Μπεγνής.