Η Έλλη Κοκκίνου εξομολογήθηκε ότι κανένας χωρισμός δεν την έχει σημαδέψει. Σε συνέντευξη που έδωσε για το θέμα, είπε: «Όχι, δεν θα το έλεγα. Δεν με σημάδεψε κανένας χωρισμός.

Στη ζωή υπάρχουν χωρισμοί από σχέσεις, από γάμους, από φίλους. Χωρισμός είναι όταν φεύγει ένας άνθρωπος από τη ζωή. Υπάρχουν και σχέσεις που πρέπει να διακοπούν κι αυτό δεν είναι ποτέ ευχάριστο».

Και, μιλώντας στο Down Town Κύπρου, πρόσθεσε: «Γιατί έχω περάσει κι εγώ πολλά, που ο κόσμος δεν τα ξέρει και δεν τα φαντάζεται καν. Μπορεί να με βλέπετε να χαμογελάω παντού, σε φωτογραφίες, σε περιοδικά και μπορεί να νομίζετε ότι ζω μια ιδανική ζωή. Κάποιος θα πει: “τι ανάγκη έχει αυτή;”. Δεν είναι έτσι! Έχω περάσει πολλά, αλλά δεν θα τα πω ποτέ. Ποιον αφορά τι πέρασα ή τι περνάω ακόμα; Ο κόσμος μας βλέπει συνέχεια χαμογελαστούς και μπορεί να θεωρεί ότι είμαστε πάντα έτσι. Είναι ανόητο να πιστεύει κάποιος ότι όλα είναι τέλεια στη ζωή μας. Κι εμένα η ζωή μου δεν είναι τέλεια, υπάρχουν στιγμές εύκολες και δύσκολες. Ό,τι έκανα το έκανα μέσα από σκληρή δουλειά, τίποτα δεν μου χαρίστηκε. Κάποιες στιγμές υπάρχουν λόγοι για να μη χαμογελάω, αλλά περισσότεροι για να μη φύγει το γέλιο από τα χείλη μου. Ο γιος μου είναι ένας από αυτούς. Ο μεγαλύτερος λόγος. Με χαμόγελο ξεπερνάω το όποιο μου πρόβλημα. Αλλά αυτά που με έκαναν να χάσω τον ρομαντισμό μου και με στιγμάτισαν, δεν θα τα πω ποτέ», καταλήγει η γνωστή τραγουδίστρια.