Η βαριά κατάθλιψη στην οποία έχει βυθιστεί η κόρη του Michael Jackson, Paris, οφείλεται σε αρκετά μεγάλο βαθμό στο bullying που υπέστη η 15χρονη, κυρίως στο Facebook, σύμφωνα με αμερικανική ιστοσελίδα.

Από το περιβάλλον του κοριτσιού, αναφέρει η ιστοσελίδα, ειπώθηκε πως η Paris ασφυκτιούσε από τα σχόλια που έγραφαν στη σελίδα της στο Facebook. Πολλά αφορούσαν τον πατέρα της και τον τρόπο ζωής του, τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση αλλά και την παράξενη ζωή της ίδιας της 15χρονης όταν ο πατέρας της ήταν ζωντανός.

Η Paris τα έπαιρνε όλα πολύ προσωπικά. «Την κατέστρεψαν», ανέφερε η πηγή, υποστηρίζοντας πως η απόπειρα αυτοκτονίας συνδέεται με το bullying αυτό.

Η Paris δεν έχει πρόσβαση στο Facebook κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της στον ιατρικό κέντρο UCLA αλλά η οικογένειά της ανησυχεί πως θα κάνει βήματα προς τα πίσω στην πρόοδό της εάν την ανοίξει, όταν πάρει εξιτήριο. Η οικογένεια επιχείρησε να κλείσει τη σελίδα αυτή αλλά δεν μπορεί καθώς είναι πολιτική του Facebook η οικογένεια ενός χρήστη να μην μπορεί να κλείσει το λογαριασμό του εάν εκείνος είναι πάνω από 13 ετών.