Στο πνεύμα της εκκεντρικότητας των ρόλων που έχει υποδυθεί, η μπαρτονική μούσα προκαλεί αυτή τη φορά με τις δηλώσεις της για τη σύλληψη της κόρης της, ενώ αποκαλύπτει τι φορούσε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Χάρι Πότερ λίγο καιρό αφότου γέννησε.

Ίσως είναι μία από τις μοναδικές γυναίκες που έμεινε με το στόμα ανοιχτό όταν έμαθε ότι ήταν έγκυος γιατί δεν θυμόταν αν είχε συνευρεθεί σεξουαλικά με το σύντροφό της Τιμ Μπάρτον.

«Η ταινία ήταν το ναδίρ της επαγγελματικής μας σχέσης, αλλά με κάποιον τρόπο καταφέραμε να συλλάβουμε την κόρη μας. Είμαι έκπληκτη που κάναμε τη Nell γιατί για να μείνεις έγκυος πρέπει να κάνεις σεξ, έτσι δεν είναι; Πρέπει να κάναμε, αλλά δεν το θυμάμαι» λέει χαρακτηριστικά η ηθοποιός Έλενα Μπόναμ Κάρτερ που συνέλαβε την κόρη της στα γυρίσματα της ταινίας Σουίνι Τοντ: Ο φονικός κουρέας της οδού Φλιτ.

Αφού γέννησε επέστρεψε στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις μετά από τρεις μήνες και για να μπορέσει να ανταποκριθεί στα γυρίσματα της ταινίας Χάρι Πότερ φορούσε πάνες.

«Δεν μπορούσα να πηδάω πάνω κάτω ή να ουρλιάζω. Τελικά φόρεσα πάνες. Κανένας από τους άντρες δεν το πρόσεξε.

Δεν ξέρουν, βλέπετε. Αλλά όλα τα κορίτσια μου λέγανε, ‘Πως μπορείς και το κάνεις;’ Αλλά δεν πιστεύω ότι ντροπιάστηκα πολύ».

Όλα τα θέματα για το lifestyle και τη σόουμπιζ στο www.radar.gr