Την έχουμε συνηθίσει με αποκαλυπτικά ρούχα στο ρόλο της ως Cerie στο 30 Rock. Ωστόσο, η Katrina Bowden απογυμνώθηκε ακόμα περισσότερο, όταν βέθηκε στη παραλία Panama City της Φλόριντα για να προωθήσει το νέο βιντεοπαιχνίδι «Just Dance 3».

Η γνωστή ηθοποιός, φορώντας ένα ροζ μπικίνι και ένα σέξι κοντό τζιν σορτσάκι, έκανε την ηλιόλουστη εκδήλωση ακόμη πιο καυτή και επέδειξε τις χορευτικές της ικανότητες, συνοδευόμενη από εξίσου εκθαμβωτικές χορεύτριες.

Η 23χρονη καλλονή, χόρεψε στους ρυθμούς του νέου παιχνιδιού για το Nintendo Wii και αποθεώθηκε από τους παρευρισκόμενους. Η ίδια παραδέχτηκε οτι έμαθε τα βήματα της χορογραφίας, παίζοντας το παιχνίδι στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της, το προηγούμενο βράδυ.

«Έχω παίξει το παιχνίδι και είναι εκπληκτικό. Το έπαιζα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου μου όλο το βράδυ», δήλωσε η ίδια στην ιστοσελίδα NewsHerald.

Η Katrina, η οποία εμφανίζεται στο εξώφυλλο του περιοδικού Maxim του Φεβρουαρίου, αναφέρθηκε και στις χορεύτριες που τη συνόδεψαν: «Ήταν όλες πολύ γλυκές και κυρίως ξαιρετικές χορεύτριες. Με βοήθησαν να δώσω το καλύτερό μου εαυτό στην εκδήλωση».

Η λαμπερή ηθοποιός αναμένεται να εμφανιστεί στη μεγάλη οθόνη και συγκεκριμένα στο νέο «American Pie: American Reunion», το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Απρίλιο.

Να σας υπενθυμίσουμε οτι η 23χρονη ηθοποιός αρραβωνιάστηκε πρόσφατα με τον Ben Jorgensen και όπως δήλωσε και η ίδια, η ημέρα που θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας δεν αργεί.