Αθώος κρίθηκε ο Θέμης Αδαμαντίδης για την υπόθεση με τυχερά παιχνίδια σε παράνομη χαρτοπαιχτική λέσχη όπου και συνελήφθη πριν 3 χρόνια. Συγκεκριμένα, εν μέσω καραντίνας και ενώ υπήρχαν σε ισχύ τα μέτρα κατά της διασποράς του κορονοϊού τον Φεβρουάριο του 2021, ο Θέμης Αδαμαντίδης συνελήφθη μετά από μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας, σε παράνομη χαρτοπαιχτική λέσχη στην Κυψέλη.

Ο τραγουδιστής είχε οδηγηθεί τότε στο αυτόφωρο και σήμερα (10/04/2024) με την ολοκλήρωση της δίκης ο ίδιος κρίθηκε αθώος.

«Μετά από πολλές αναβολές δικάστηκε σήμερα, χωρίς να δώσει το παρών ο ίδιος ο Θέμης Αδαμαντίδης. Από τον νομικό ισχυρισμό αποδείχτηκε ότι ο τραγουδιστής δεν έχει καμία σχέση, καθώς είχε πάει στο σημείο να βρει φιλικό του πρόσωπο το οποίο αργότερα ήταν μέσα στους συλληφθέντες», ανέφερε η δημοσιογράφος Άρια Καλύβα στην εκπομπή «Πρωινό».

Λίγη ώρα πριν την έναρξη της δίκης, ο δημοσιογράφος Γιάννης Μαλλιαρός και η κάμερα της εκπομπής συνάντησαν στον δικηγόρο του τραγουδιστή: «Πρόκειται για μία υπόθεση την περίοδο του κορονοϊού για κάποια παραβίαση διατάξεων σχετικά με τυχερά παίγνια, θα αποδειχθεί ότι όχι μόνο δεν υπήρχαν τυχερά παίγνια, αλλά δεν είχε καμία εμπλοκή ο εντολέας μου», είπε ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.