Τα σκαλιά της εκκλησίας αναμένεται να ανέβει σύντομα ο δήμαρχος της Αθήνας με την εκλεκτή της καρδιά του. Ο Χάρης Δούκας σκοπεύει να παντρευτεί αυτό το καλοκαίρι, με… παπά και με κουμπάρο, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του στη Νίκη Λυμπεράκη.

«Γιατί το κορίτσι θέλει θρησκευτικό», ανέφερε χαρακτηριστικά για τη σύντροφό του, Γεωργία Πολυτάνου.

Ο δήμαρχος, αναφέρθηκε και στο επίκαιρο θέμα του γάμου των ομοφυλοφίλων. Ο κ. Δούκας δηλώνει υπέρ και υποστηρίζει πως πρέπει να είμαστε ανοικτοί σαν κοινωνία και πως είναι υπέρ στο να προχωρήσουμε. Παράλληλα, σημείωσε πως θα πάντρευε ευχαρίστως δύο άντρες ή δύο γυναίκες στο Δημαρχείο.

Ποια είναι η Γεωργία Πολυτάνου

Η διεθνολόγος Γεωργία Πολυτάνου είναι μια πολύ δυναμική και μορφωμένη γυναίκα, η οποία καθ’ όλη τη διάρκεια των εκλογών στάθηκε βράχος στο πλευρό του συντρόφου της, και μάλιστα απόλυτα διακριτικά.

Η Γεωργία Πολυπάνου γεννήθηκε στις 11/08/1995 στο Μαρούσι Αττικής. Εισήλθε στην τριτοβάθμια εκπαίδευση το 2013 στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, στο τμήμα Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Οικονομικών Σπουδών. Το 2019 συνέχισε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα ειδίκευσης με τίτλο «Energy: Strategy, Law and Economics».

Ασχολείται με θέματα ενεργειακής ασφάλειας κυρίως στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου και επικεντρώνεται σε πολιτικές κρατών και εταιρειών. Μιλάει πέντε γλώσσες (ισπανικά, αγγλικά, γερμανικά, πορτογαλικά και ιταλικά).