Η προσωπική ζωή της Κιμ Καρντάσιαν βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο των αμερικανικών ΜΜΕ, καθώς τόσο το People όσο και το TMZ αναφέρουν πως η δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας και ριάλιτι σταρ «βγαίνει» το τελευταίο διάστημα με τον άσο του NFL, Οντέλ Μπέκαμ Τζούνιορ.

Σύμφωνα με πηγές κοντά στην Κιμ Καρντάσιαν, που επικαλείται το People, η σταρ του σόου «The Kardashians» και δημιουργός της σειράς «SKIMS» φέρεται να ήρθε αρχικά σε επαφή με τον Οντέλ Μπέκαμ Τζούνιορ, έναν από τους μεγάλους σταρ του αμερικάνικου ποδοσφαίρου, τον περασμένο Ιούλιο και πιο συγκεκριμένα στο «All White» πάρτι του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία Rick Rubin στο Χάμπτονς της Νέας Υόρκης με αφορμή τον εορτασμό της 4ης Ιουλίου στις ΗΠΑ.

Έκτοτε, σημειώνει το ίδιο μέσο πως οι δύο τους έχουν αρχίσει να γνωρίζονται καλύτερα «και να βγαίνουν μαζί» και να διασκεδάζουν. Το ίδιο δημοσίευμα σημειώνει πως ο 30χρονος wide – receiver των Μπάλτιμορ Ρέιβενς έχει χωρίσει από την επί χρόνια σύντροφό του, μοντέλο Λόρεν Γουντ.

Να σημειώσουμε, πάντως, πως το τελευταίο διάστημα έχουν… πέραση οι σχέσεις των σταρ με παίκτες του NFL, ιδίως αφότου έγινε γνωστό το ειδύλλιο του quaterback των Μπάφαλο Μπιλς με την τραγουδίστρια και ηθοποιό Χέιλι Στάινφελντ, ενώ κυκλοφορούν φήμες πως η ποπ σταρ Τέιλορ Σουίφτ έχει σχέση με τον tight end των Κάνσας Σίτι Τσιφς, Τράβις Κέλσι.

Για την ώρα… φίλοι

Σύμφωνα με το TMZ, πάντως, η Κιμ Καρντάσιαν και ο Οντέλ Μπέκαμ Τζούνιορ δεν είναι… ζευγάρι κι επίσημα, τουλάχιστον ακόμη, καθώς επικαλείται πηγές κοντά και στους δύο. Σημειώνεται, όμως, πως η «KK» είναι ανοικτή στο να βρει και πάλι την αγάπη μετά το διαζύγιο με τον Κάνιε Γουέστ και τον χωρισμό από τον ηθοποιό Πιτ Ντέιβιντσον. Επιπλέον, υποστηρίζεται πως η Καρντάσιαν κι ο Μπέκαμ Τζούνιορ διατηρούν την σχέση τους σε φιλικό επίπεδο και πως παραμένουν «δεμένοι» μεταξύ κοινών φίλων