Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ σε βίντεο που δημοσίευσε στο YouTube αποκάλυψε ότι παραλίγο να χάσει τη ζωή του κατά τη διάρκεια εγχείρησης ανοιχτής καρδιάς, εξαιτίας μιας επιπλοκής που προέκυψε.

Σύμφωνα με το CNN, ανέφερε ότι το περιστατικό έγινε το 2019 λίγο πριν συμμετέχει στα γυρίσματα της ταινίας «Terminator: Dark Fate».

Ο 76χρονος σταρ και πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια, ανέφερε ότι υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση αντικατάστασης βαλβίδας και πως όταν ξύπνησε, οι γιατροί τον ενημέρωσαν ότι είχε συμβεί μια απροσδόκητη εσωτερική αιμορραγία η οποία ώθησε την ιατρική ομάδα να «με ανοίξει πολύ γρήγορα για να σώσει τη ζωή μου».

«Πραγματικά φρίκαρα. Ξύπνησα και ξαφνικά οι γιατροί ήταν μπροστά μου και έλεγαν: “Λυπούμαστε πολύ, αλλά δεν μοιάζει με αυτό που σχεδιάζαμε. Κάναμε ένα λάθος και τρυπήσαμε το τοίχωμα της καρδιάς”, και έπρεπε να με ανοίξουν πολύ γρήγορα», είπε χαρακτηριστικά.

«Η ουσία είναι ότι δεν μπορείς να γυρίσεις το χρόνο πίσω. Ήμουν στη μέση μιας καταστροφής. Έτσι, τώρα πώς μπορώ να ξεφύγω από αυτήν; Πρέπει να αλλάξεις ταχύτητα. Μάζεψε τον εαυτό σου, άλλαξε ταχύτητα και πες, “Εντάξει αυτό που πρέπει να κάνω τώρα είναι να φύγω από αυτό το νοσοκομείο”», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Ωστόσο, ανέφερε ότι ήθελε γρήγορα να είναι σε φόρμα για να γυρίσει την ταινία και να επανέλθει στην καθημερινότητα του. «Έπρεπε να είμαι σε φόρμα, έπρεπε να κυκλοφορώ, να τρέχω, να σηκώνω πράγματα, να κάνω τις σκηνές μάχης», είπε, προσθέτοντας ότι η «θετική του στάση» και το σύστημα υποστήριξης τον βοήθησαν να πετύχει τον στόχο του. «Όταν άρχισα να γυρίζω το Terminator 6, είχα επανέλθει πλήρως».