Η είδηση του σοβαρού τραυματισμού του αντιδημάρχου Καλλιθέας και δημοσιογράφου, Λάζαρου Λασκαρίδη έκανε τον γύρο του διαδικτύου το απόγευμα της Πέμπτης (28/04). Ο κ. Λασκαρίδης βρισκόταν σε εκδήλωση εγκαινίων βιβλιοθήκης προς τιμήν του αείμνηστου αντιδημάρχου Θεοδώρου Ψαλιδόπουλου στην οδό Ανδρομάχης.

Κάποια στιγμή, βγήκε στο μπαλκόνι και στερεώθηκε στο κάγκελο το οποίο υποχώρησε και βρέθηκε στο κενό από τον 4ο όροφο. Ο Λάζαρος Λασκαρίδης νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο Γεννηματάς, με τους θεράποντες ιατρούς να εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία για την πορεία της υγείας του.

Ο ηθοποιός Γιώργος Ματαράγκας μίλησε στην εκπομπή «T-Live» του Alpha και την Τατιάνα Στεφανίδου το μεσημέρι της Παρασκευής (28/04), καθώς διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον Αντιδήμαρχο Καλλιθέας και μάλιστα λίγο πριν το ατύχημα του είχε στείλει ευχετήριο μήνυμα για τα γενέθλιά του.

«Είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος και δημοσιογράφος. Έχει κάνει πολύ μεγάλο πολιτιστικό έργο στην Καλλιθέα. Έχει κάνει το Θέατρο της Δευτέρας, παίρνει θιάσους και κάθε Δευτέρα παίζουν εκεί. Χθες είχε τα γενέθλιά του. Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι… πώς από το τίποτα, τι μπορεί να φέρει μια στιγμή και ξαφνικά να κινδυνεύει η ζωή του. Η εγχείρηση πήγε καλά απ’ ό,τι έμαθα και παρακαλώ τον Θεό να γίνει καλά» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Ματαράγκας.