Δραματική έκκληση για τον εντοπισμό του γιου της, που βρισκόταν μέσα στο επιβατικό τρένο στην τραγωδία των Τεμπών, απηύθυνε μητέρα έξω από το νοσοκομείο της Λάρισας. Η γυναίκα ζήτησε απευθυνόμενη προς τα παιδιά επιζώντες του μοιραίου τρένου το οποίο συγκρούστηκε με την εμπορική αμαξοιστοιχία, να της δώσουν έστω μια πληροφορία για το αν είδαν το παιδί της.

Όπως ανέφερε, ο 22χρονος γιος της Ντένις Ρούτσι είχε κλείσει ηλεκτρονικά εισιτήριο στο 5ο βαγόνι και στη θέση 22, προσθέτοντας ότι μίλησε μαζί του στις 22:50, ενώ γνωρίζει ότι ο γιός της μίλησε και με μια φίλη του στο messenger στις 23:08.

Όπως ανέφερε η μητέρα, από εκείνη τη στιγμή τα ίχνη του χάθηκαν. Το παιδί της, όπως είπε, δεν βρίσκεται σε καμία λίστα, ούτε των τραυματιών, ούτε των αγνοούμενων, ενώ δεν γνωρίζει αν την ώρα τη σύγκρουσης βρισκόταν στη θέση του ή αν είχε σηκωθεί να πάει στο 2ο βαγόνι που ήταν το κυλικείο. Σημείωσε επίσης ότι η ίδια έχει δώσει DNA και περιμένει μήπως την ειδοποιήσουν από την ταυτοποίηση.

Υπενθυμίζεται πως η σύγκρουση, σύμφωνα με τις πληροφορίες, σημειώθηκε στις 23:22, ενώ η επιβατική αμαξοστοιχία «intercity 62» βρισκόταν στη λάθος γραμμή επί 12 λεπτά και 18χλμ, κινούμενη με ταχύτητα περίπου 160χλμ/ώρα.