Να εμφανιστεί στην τηλεόραση και να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη κάλεσε τον Σπύρο Μπιμπίλα ο Γιώργος Μάγκας, μετά το σάλο που προκάλεσε η ανάρτηση του ηθοποιού ότι ο «βασιλιάς του κλαρίνου» πέθανε.

Ο Γιώργος Μάγκας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, δήλωσε στεναχωρημένος «για αυτή τη βλακεία που έγραψε ο Μπιμπίλας».

Για το πώς έμαθε ο ίδιος την πληροφορία περί… θανάτου του είπε ότι το έμαθε πρώτα από τα παιδιά του: «Το μάθανε τα παιδιά και πήραν τηλέφωνο και κλαίγανε. Μου λέγανε ”πατέρα είσαι ζωντανός;”, ”Ναι ζωντανός είμαι” τους είπα. Μου λέγανε μπες στο facebook να δεις τι γράφουν».

Είπε επίσης ότι ο Σπύρος Μπιμπίλας τον πήρε και ζητούσε συγγνώμη ωστόσο τόνισε ότι «θα ήταν ωραίο να βγει στην τηλεόραση και να ζητήσει συγγνώμη από όλη την Ελλάδα κι από το εξωτερικό».

«Με βρίζουν χυδαία» λέει ο Σπύρος Μπιμπίλας

Το βράδυ της Παρασκευής (19/8) ο Σπύρος Μπιμπίλας θέλησε να τοποθετηθεί για το ατυχές συμβάν λέγοντας χαρακτηριστικά: «Με αφορμή την άστοχη η ανάρτησή μου για την οποία δεν ευθύνομαι απόλυτα αφού συγκινημένος αναπαρήγαγα δημόσια ανάρτηση αλλού και για την οποία δημόσια και ιδιωτικά ζήτησα συγνώμη από τον άμεσα θιγόμενων… ο διάφοροι βρήκαν ευκαιρία για ακόμα μία φορά να με στοχοποιήσουν, να με βρίζουν χυδαία, να με προσβάλλουν γιατί στο πρόσωπό μου νομίζουν ότι θα χτυπήσουν τον αγώνα του σωματείου μας για όλα τα κακώς κείμενα! Δεν θα με τρομάξουν αυτά από όπου κι αν προέρχονται ειδικά από αυτούς που συσχετίζουν άσχετα πράγματα για δικά τους μικροσυμφέροντα… Ευχαριστώ από καρδιάς όλους αυτούς, δημοσιογράφος συναδέλφους και φίλους που μου συμπαραστέκονται στην άδικη ενορχηστρωμένη επίθεση από σκοτεινούς κύκλους!».

Με αφορμή την άστοχη ανάρτηση μου, για την οποία δεν ευθύνομαι απόλυτα αφού συγκινημένος αναπαρήγαγα δημόσια ανάρτηση…

Posted by Σπύρος Μπιμπίλας on Friday, August 19, 2022