Υβριστικά συνθήματα έγραψαν άγνωστο στον τοίχο του σπιτιού του Στάθη Παναγιωτόπουλου στην Αλόννησο. Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή «Super Κατερίνα» το κλίμα στο νησί, όπου διατηρεί εξοχική κατοικία ο παρουσιαστής είναι ιδιαίτερα βαρύ μετά τις αποκαλύψεις πρώην συντρόφου του πως διέρρευσε στο διαδίκτυο φωτογραφίες της, αλλά και βίντεο με πορνογραφικό υλικό από τις ιδιωτικές τους στιγμές.

Ειδικότερα, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, άγνωστοι έγραψαν υβριστικά συνθήματα στους τοίχους του σπιτιού του, τα οποία ο δήμος έχει ήδη καθαρίσει.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Εισαγγελική έρευνα και για άλλα ροζ βίντεο

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης διενεργεί έρευνα και για άλλα ροζ βίντεο, τα οποία φέρεται σύμφωνα με τις καταγγελίες να έχει αναρτήσει ο παρουσιαστής Στάθης Παναγιωτόπουλος.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για να διαπιστωθεί αν στοιχειοθετείται παραβίαση προσωπικών δεδομένων και συγκεκριμένα το αδίκημα της «ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’εξακολούθηση».

Η έρευνα ανατέθηκε στην Υποδιεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος