Δυο κινητές μονάδες εμβολιασμού θα διαθέσει ο ΕΟΔΥ το επόμενο διάστημα προκειμένου να πραγματοποιήσουν εμβολιασμούς πολιτών της Κεντρικής Μακεδονίας, που έχουν δυσκολία πρόσβασης στα αστικά κέντρα. Αυτό ανέφερε ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Θεοκλής Ζαούτης κατά τη συνάντηση που είχε σήμερα, Τετάρτη (20/10) στο κτίριο διοίκησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με τον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα.

Όπως έγινε γνωστό, οι κινητές μονάδες θα πραγματοποιήσουν εμβολιασμούς στις περιοχές ευθύνης της 3ης και 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Ελλάδας, καλύπτοντας έτσι όλη την Κεντρική Μακεδονία και δίνοντας σε περισσότερους πολίτες εύκολη και άμεση πρόσβαση στο εμβόλιο.

Συνάντηση Τζιτζικώστα - Ζαούτη

Οι κ.κ. Ζαούτης και Τζιτζικώστας συζήτησαν για θέματα συνεργασίας ανάμεσα στον ΕΟΔΥ και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, επισκέφτηκαν το κέντρο διενέργειας ελέγχων για κορονοϊό του ΕΟΔΥ, που εδρεύει στη Βίλα Αλλατίνι και εξέτασαν την προοπτική να δημιουργηθούν ανάλογα κέντρα σε κτίρια υπηρεσιών της Περιφέρειας σε άλλες Περιφερειακές Ενότητες εκτός Θεσσαλονίκης.

Υπενθυμίζεται ότι πριν τη συνάντηση με τον κ. Τζιτζικώστα, ο κ. Ζαούτης επισκέφθηκε τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα, ανακοινώνοντας ότι θα στηθεί μια κινητή μονάδα εμβολιασμού στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης.