Ολοκληρώθηκε με επιτυχία σήμερα (15.05.2014) εκπαιδευτικό πρόγραμμα διάρκειας δεκαοκτώ (18) ημερών με θέμα: «Εκπαίδευση προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας σε εξειδικευμένα θέματα οικονομικού εγκλήματος», με βάση την Έκθεση Αξιολόγησης της Ελλάδας στο πλαίσιο του 5ου γύρου αμοιβαίων αξιολογήσεων.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε με μέριμνα της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας, στις εγκαταστάσεις της Σχολής στην Αμυγδαλέζα Αττικής.

Στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα συμμετείχαν συνολικά ογδόντα ένας (81) Αστυνομικοί, που στελεχώνουν τις Διευθύνσεις Οικονομικής Αστυνομίας, Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και Ασφάλειας Αττικής. Το διδακτικό προσωπικό απαρτίστηκε από έμπειρα στελέχη των Υπουργείων: Οικονομικών, Υγείας, Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας.

Σκοπός του συγκεκριμένου εκπαιδευτικού προγράμματος ήταν η εκπαίδευση και επιμόρφωση των στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας, ώστε να αποκτήσουν την απαραίτητη κατάρτιση σε θέματα που αφορούν στις σύγχρονες εξελίξεις στον τομέα της πρόληψης και καταστολής του οικονομικού εγκλήματος.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.