Πλένω τα χέρια μου, ειδικά στις σημερινές συνθήκες της πανδημίας, σημαίνει ότι δείχνω υπευθυνότητα και σεβασμό απέναντι στον εαυτό μου και στην κοινωνία. Το Dove μάς υπενθυμίζει ότι το σωστό πλύσιμο των χεριών με σαπούνι είναι ένας από τους τρόπους προστασίας σε μία εποχή που η υγιεινή και η καθαριότητα των χεριών πρέπει να αποτελεί το κύριο μέλημά μας.

Γι’ αυτό το Dove παρουσιάζει μια καμπάνια που μετατρέπει την απλή, καθημερινή πράξη του πλυσίματος των χεριών μας σε μια ηχηρή δήλωση αγάπης και φροντίδας.

Γιατί είναι σημαντικό να δείχνουμε στον κόσμο ότι η φροντίδα μπορεί να έχει πολύ μεγάλο θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία και ότι καθένας από εμάς μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Φροντίδα είναι και το σωστό πλύσιμο των χεριών, για τουλάχιστον 20”, που αποτελεί τον καλύτερο τρόπο για να προστατεύουμε τον εαυτό μας και τους αγαπημένους μας, δείχνοντας ότι νοιαζόμαστε για μας και για όλους.

Τα υγρά κρεμοσάπουνα και τα σαπούνια ομορφιάς Dove περιέχουν έως και ¼ ενυδατική κρέμα, που θρέφει την επιδερμίδα και την αφήνει απαλή και λεία. Παράλληλα, διαθέτουν παράγοντες που, μέσα από τον πλούσιο κρεμώδη αφρό τους, καθαρίζουν αποτελεσματικά την επιφάνεια του δέρματος. Ειδικά τώρα, που η επιδερμίδα των χεριών καταπονείται καθημερινά από το πολύ συχνό πλύσιμο και τα ειδικά απολυμαντικά προϊόντα, ο συνδυασμός καθαριότητας και περιποίησης που προσφέρουν τα προϊόντα Dove είναι ίσως πιο απαραίτητος από κάθε άλλη φορά.

Δείτε την καμπάνια του Dove πατώντας εδώ.

Νοιαζόμαστε, πλένουμε τα χέρια μας.  Για μας. Για όλους.