Ισχυρή κινητοποίηση αστυνομικών δυνάμεων βρίσκεται σε εξέλιξη αυτήν την ώρα περιμετρικά του κτιρίου στο οποίο στεγάζονται ο δυνάμεις των ΜΑΤ στη Θεσσαλονίκη.

Ένας ισχυρός κρότος σήκωσε στο πόδι ολόκληρη την περιοχή. Μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί κάποιο ίχνος που να παραπέμπει σε έκρηξη. Οι έρευνες των αστυνομικών επικεντρώνονται στην οδό Θεαγένους Χαρίση.

Δυνάμεις των ΜΑΤ έχουν παραταχθεί επί της οδού Κατστιμίδη. Αυτόπτες μάρτυρες κι ένας άνδρας των ΜΑΤ αισθάνθηκαν τον κρότο και είδαν έντονη λάμψη.

Στις έρευνες συμμετέχουν άντρες της Ασφάλειας και του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, που «χτενίζουν» σπιθαμή προς σπιθαμή τον χώρο που γειτνιάζει στο κτίριο της αστυνομίας.

Οι περισσότερες μαρτυρίες των περιοίκων προσδιορίζουν το σημείο της έκρηξης στην πρασιά του κτιρίου που στεγάζονται τα ΜΑΤ.

Τρεις αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν στους αστυνομικούς ότι «η έκρηξη συνοδευόταν από λάμψη που φώτισε την πρασιά».

«Σείστηκε η γη. Μέσα μου είπα: ή παγιδευμένο αυτοκίνητο ήταν ή χτύπημα με ρουκέτα» δήλωσε στο thestival.gr άντρας των ΜΑΤ ο οποίος εκείνη την ώρα φρουρούσε το αστυνομικό κτίριο.

Πηγή: thestival.gr

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.