Στο άνοιγμα της Νέας Παραλίας και στην άρση των μέτρων περιορισμού της κυκλοφορίας στο παραλιακό μέτωπο της πόλης αναφέρθηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, εν αναμονή πιθανών ανακοινώσεων επί του θέματος, το απόγευμα, από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά.

Σε σημερινές δηλώσεις του, ο κ. Ζέρβας, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ανέφερε πως το αίτημα για άνοιγμα της Νέας Παραλίας έχει κατατεθεί στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και, όπως είπε, προς το παρόν δεν έχει επίσημη ενημέρωση για το θέμα.

«Έχουμε κάνει αίτημα στον κ. Χαρδαλιά. Εγώ δεν ξέρω αν το έχει αποδεχθεί ακόμη. Ελπίζω να το αποδεχθεί. Ο δήμος Θεσσαλονίκης ήταν ο πρώτος που ζήτησε να απαγορευτεί η κυκλοφορία στη Νέα Παραλία. Θα είμαστε και οι πρώτοι, ξανά, που θα εμπιστευτούμε τους συμπολίτες μας ούτως ώστε να έχουν τον χώρο αυτό προς χρήση. Πάντα βέβαια με τους κανόνες ασφάλειας που πρέπει να υπάρχουν. Όλα αυτά που κερδίσαμε μαζί δεν πρέπει επ’ ουδενί να τα χάσουμε», τόνισε.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.