Η εμπειρία της φιλοξενίας στην έκθεση Xenia 2018

Οι επαγγελματίες του ξενοδοχειακού κλάδου δίνουν ραντεβού 24 με 26 Νοεμβρίου


ΕΛΛΑΔΑ
16:32
17/05/2018
Η εμπειρία της φιλοξενίας στην έκθεση Xenia 2018
loading

Η Xenia 2018, το απόλυτο εκθεσιακό γεγονός και κομβικό φόρουμ των επενδυτικών επιλογών της Τουριστικής Βιομηχανίας της χώρας θα πραγματοποιηθεί στις 24 με 26 Νοεμβρίου.

Η Xenia, μια premium και 100% στοχευμένη στον ξενοδοχειακό κλάδο έκθεση, με το ανυπέρβλητο ιστορικό της κύρος και την εξαιρετικά επιτυχημένη επανεκκίνησή της το 2017, αναδεικνύεται ως το απόλυτο εκθεσιακό γεγονός και κομβικό φόρουμ των επενδυτικών επιλογών της Τουριστικής Βιομηχανίας της χώρας μας.

xen-megatrends

Με κεντρικό μήνυμα «The Hospitality Experience» και με πλήθος καινοτόμων θεματικών εκδηλώσεων, η Xenia 2018 θα αποτελέσει ένα σημαντικό σημείο εμπειριών, τάσεων, καινοτομιών και έμπνευσης για όλους τους επαγγελματίες της φιλοξενίας, βάζοντας και πάλι τη σφραγίδα της στην πορεία ανάπτυξης του ελληνικού τουρισμού.

Το κορυφαίο εμπορικό και κοινωνικό φόρουμ για τους ξενοδόχους

xen0176

Με την συμμετοχή των μεγαλύτερων και σημαντικότερων προμηθευτικών εταιρειών του κλάδου της τουριστικής βιομηχανίας, με ένα πλήθος ανανεωμένες παράλληλες εκδηλώσεις, με ημερίδες και καινοτόμα project αποκλειστικά στοχευμένα στον ξενοδόχο αλλά και με την στήριξη όλων των θεσμικών φορέων του κλάδου της ξενοδοχίας, η Xenia 2018, θα επιβεβαιώσει το ρόλο της ως το κορυφαίο εμπορικό και κοινωνικό φόρουμ για τους ξενοδόχους στην Ελλάδα.

Το αυξημένο ενδιαφέρον για την Xenia 2018 των ξενοδόχων και επιχειρηματιών από τον ξενοδοχειακό κλάδο, αντανακλά το έκδηλο επιχειρηματικό και επενδυτικό ενδιαφέρον που υπάρχει για τον συγκεκριμένο κλάδο, επιβεβαιώνοντας έτσι ότι η Xenia απαντά στις πραγματικές ανάγκες ενός από τους πιο βασικούς πυλώνες της ελληνικής οικονομίας, αυτού του Τουρισμού.

Παράλληλες εκδηλώσεις και projects που αντανακλούν τις εξελίξεις στην φιλοξενία

xen1555

H διοργανώτρια εταιρεία στοχεύοντας στην συνεχή βελτίωση της έκθεσης, την παροχή ακόμα πιο υψηλών υπηρεσιών προς τους εκθέτες αλλά και την παροχή ποιοτικής πληροφόρησης προς τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις του πιο δραστήριου κλάδου της ελληνικής οικονομίας, ανανεώνει φέτος ακόμα περισσότερο τις οργανωτικές δομές της έκθεσης και παρουσιάζει ακόμα πιο στοχευμένα και καινοτόμα project.

Συγκεκριμένα, η Xenia 2018 θα φιλοξενήσει για δεύτερη χρονιά το Διεθνές Φόρουμ Φιλοξενίας από το ΞΕΕ όπου θα αναλυθούν όλες οι τάσεις στην διεθνή φιλοξενία αλλά και το Digi Hotel, όπου όλες οι σύγχρονες τάσεις, εξελίξεις και πρακτικές του digital world στη βιομηχανία της Φιλοξενίας θα παρουσιαστούν, επανέρχεται δριμύτερο στην Xenia 2018.

H Xenia 2018 παρουσιάζει το καινοτόμο project Hotel Megatrends

xen2567

Όλες οι τελευταίες τάσεις της τεχνολογίας, εσωτερικής διακόσμησης, αρχιτεκτονικής, δόμησης, και αειφορίας θα παρουσιαστούν αποκλειστικά στο φιλόδοξο και καινοτόμο project Hotel Megatrends στην Xenia 2018. Το HOTEL MEGATRENDS αποτελεί ένα καινοτόμο project της Xenia 2018.

Πρόκειται για μια πλήρως δομημένη εγκατάσταση 380 τ.μ., που θα αναπτυχθεί στο Hall 1, στην οποία θα παρουσιαστούν οι τελευταίες τάσεις τεχνολογίας, εσωτερικής διακόσμησης, αρχιτεκτονικής, δόμησης, και αειφορίας. Ζητούμενα που αφορούν ή θα πρέπει να αφορούν σήμερα κάθε ξενοδόχο, ιδιοκτήτη τουριστικού καταλύματος, αρχιτέκτονα, διακοσμητή κ.λ.π. Για την υλοποίηση αυτής της MEGA παραγωγής θα συνεργαστεί μια εξειδικευμένη ομάδα αρχιτεκτόνων, σχεδιαστών, συμβούλων τεχνολογίας και φωτισμού, συμβούλων ευεξίας, κατασκευαστών και εταιρειών χορηγών.

xen2858

Το HOTEL MEGATRENDS θα αναπτυχθεί σε τέσσερις βασικούς άξονες (Tech, Design, Green και Local) και έχει σαν στόχο να δημιουργήσει ένα σημείο καινοτομιών, εκπαίδευσης και έμπνευσης για τους επισκέπτες της έκθεσης.

Οι τέσσερις αυτοί άξονες είναι οι εξής:

  • TECH: Νέες πρακτικές και καινοτομίες στον χώρο της τεχνολογίας σε σχέση με την διαχείριση και λειτουργία των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.
  • DESIGN: οι κυρίαρχες τάσεις στην διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.
  • GREEN: Χρήση και παρουσίαση «πράσινων» υλικών, προϊόντων και πρακτικών αλλά και συστημάτων διαχείρισης φυσικών πόρων (νερό / ήλιος / αέρας).
  • LOCAL: σύνδεση με την τοπική κοινότητα (δημιουργία χώρων ελκυστικών για locals, σύνδεση με την τοπική κοινότητα μέσω των social media και ειδικών app, χρήση προϊόντων που παράγονται από εταιρίες της περιοχής).

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει