Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Ωρωπό

Από 29 Οκτωβρίου έως 20 Νοεμβρίου


ΕΛΛΑΔΑ
16:58
27/10/2015
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Ωρωπό
loading

Εργασίες αντικατάστασης-βελτίωσης εξωτερικού δικτύου ύδρευσης θα πραγματοποιηθούν στον δήμο Ωρωπού, όπου και θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σε οδικά τμήματα, για το χρονικό διάστημα από 29.10 έως 20.11.2015, κατά τις ώρες 07:30΄ έως 17:30΄, με εξαίρεση τα Σαββατοκύριακα.

Α' ΦΑΣΗ

Λ. Τυρταίου, στο τμήμα της 140 μ. πριν τη συμβολή της με την Π.Ε.Ο. Αθηνών -Θεσ/νίκης, εναλλάξ και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Β' ΦΑΣΗ

Λ. Τυρταίου, στο τμήμα της 140 μ. πριν και μέχρι τη συμβολή της με την Π.Ε.Ο. Αθηνών-Θεσ/νίκης, σε μέγιστο πλάτος 3μ. από το αριστερό άκρο του οδοστρώματος, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πολυδένδρι.

Γ' ΦΑΣΗ

Π.Ε.Ο. Αθηνών-Θεσ/νίκης, στο τμήμα της από τη συμβολή της με τη Λ. Τυρταίου, σε μέγιστο μήκος 70μ. και πλάτος 3μ. από το αριστερό άκρο του οδοστρώματος, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία.

Δ' ΦΑΣΗ

Π.Ε.Ο. Αθηνών-Θεσ/νίκης, στο τμήμα της 70μ. μετά τη συμβολή της με την Ε.Ο. Οίου – Αμφιαρείου, εναλλάξ και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Ε'  ΦΑΣΗ

Π.Ε.Ο. Αθηνών-Θεσ/νίκης, στο τμήμα της από τη συμβολή της με την Ε.Ο. Οίου – Αμφιαρείου, σε μέγιστο μήκος 70μ. και πλάτος 3μ. από το δεξιό άκρο του οδοστρώματος, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία.

ΣΤ' ΦΑΣΗ

Ε.Ο. Οίου – Αμφιαρείου, στο τμήμα της από τη συμβολή της με την Π.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσ/νίκης και για μέγιστο μήκος 55μ. και πλάτος 3μ. από το αριστερό άκρο του οδοστρώματος, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πολυδένδρι.

Κατά τις ανωτέρω διακοπές η διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα πραγματοποιείται από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει