To Carnival Row συνεχίζει την συναρπαστική ιστορία της σε έναν κόσμο μαγικό. Η δεύτερη σεζόν της σειράς λαμβάνει χώρα σε ένα κόσμο όπου μυθικά και φανταστικά πλάσματα ζουν μαζί με τους ανθρώπους στην πόλη Carnival Row. Η δεύτερη σεζόν εξελίσσει περαιτέρω τις σχέσεις και τα μυστικά μεταξύ των χαρακτήρων, ενώ προσθέτει και νέους χαρακτήρες και νέες πλοκές.

Η παραγωγή της σειράς είναι εξαιρετική, με εντυπωσιακά σκηνικά και καταπληκτικά εφέ. Η ερμηνευτική σύνθεση των ηθοποιών είναι επίσης εξαιρετική, με τους Orlando Bloom και Cara Delevingne να ξεχωρίζουν για ακόμα μία φορά στους ρόλους τους ως Rycroft Philostrate και Vignette Stonemoss αντίστοιχα.

Η άποψη του lordoftheseries.gr

Πιο συγρκειμένα, η δεύτερη σεζόν του Carnival Row δεν είναι τόσο δυνατή όσο η πρώτη. Ίσως παίζει ρόλο και η τεράστια καθυστέρηση χρονικά για να ολοκληρωθεί και να προβληθεί η δεύτερη season, που πολλοί fans ίσως έχασαν το ενδιαφέρον τους.

Το σενάριο είναι ενδιαφέρον και στα περισσότερα σημεία εξαιρετικά ατμοσφαιρικό, αλλά υπάρχουν κάποιες «σεναριακές τρύπες» και ανακυκλώνει μερικά στοιχεία από την πρώτη σεζόν.

Η σκηνοθεσία είναι καλοφτιαγμένη και βοηθάει στη δημιουργία μιας εκπληκτικής ατμόσφαιρας. Οι σκηνές δράσης και επιβίωσης είναι ιδιαίτερα καλοστημένες και διατηρούν το ενδιαφέρον του θεατή. Τα εφέ της σειράς είναι εντυπωσιακά και βοηθούν στη δημιουργία του μαγευτικού κόσμου του Carnival Row.

Η υποκριτική είναι σταθερά καλή σε όλους τους ρόλους. Η παρουσία του Orlando Bloom και της Cara Delevingne προσφέρει μια επιπλέον δυναμική στη σειρά και οι ερμηνείες τους είναι εξαιρετικές.

Παρόλο που η πλοκή είναι ενδιαφέρουσα και περιέχει πολλά από τα στοιχεία που έκαναν την πρώτη σεζόν τόσο δημοφιλή, η δεύτερη σεζόν είναι κάπως κατώτερη θα λέγαμε με την προηγούμενη. Παρ’ όλα αυτά, οι φαν της σειράς θα βρουν πολλά να απολαύσουν στη δεύτερη σεζόν του Carnival Row, καθώς η σειρά συνεχίζει να προσφέρει μια ενδιαφέρουσα και περιπετειώδη ιστορία σε έναν μαγευτικό κόσμο. Ίσως αν η πορεία και η κατάληξη της να ήταν διαφορετικά, να μιλούσαμε για μία από τις πιο αξιόλογες πρωτότυπες σειρές φαντασίας.