Νεαρός πράκτορας του FBI, τοποθετημένος σε ένα πόστο ρουτίνας στον Λευκό Οίκο, ανακαλύπτει τεράστια συνωμοσία η οποία απλώνεται και εντός κυβερνητικών κύκλων. Από εκείνη την στιγμή και έπειτα ο πρωταγωνιστής θα δώσει μάχη με το χρόνο προκειμένου να παραμείνει ζωντανός αλλά και να αποκαλύψει το τι συμβαίνει.

Από την σύντομη περίληψη που προηγήθηκε εύκολα γίνεται αντιληπτό πως η πρωτοτυπία δεν είναι το νούμερο 1 δυνατό σημείο της σειράς «The Night Agent». Οι αρετές του και δεν είναι λίγες, εντοπίζονται αλλού.

Η άποψη του lordoftheseries.gr

Ο ρυθμός, η έντονη αίσθηση αγωνίας, οι ανατροπές, οι καλοορχηστρωμένες σκηνές δράσεις και το άψογο μοντάζ προσφέρουν απλόχερα στην σειρά τα, απαραίτητα για ένα κατασκοπικό θρίλερ, στοιχεία ώστε να το κάνουν απολαυστικό στην παρακολούθησή του.

Και κάπου εδώ είναι που η δημιουργία του Σον Ράιαν υπερτερεί έναντι ανάλογων. Το ότι καταφέρνει να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον, χωρίς να κάνει «κοιλιά» και με την πλοκή να απλώνεται σε δέκα επεισόδια, είναι κάτι το αξιοσημείωτο και από μόνο του δίνει στην σειρά «πόντους».

Καθόλου τυχαία το The Night Agent ήδη κατατάσσεται στα πλέον δημοφιλή προγράμματα του Netflix με την πρεμιέρα του να καταγράφει υψηλότατα ποσοστά τηλεθέασης. Θυμίζουμε πως η σειρά ανανεώθηκε για 2η season.